2777
2789
عنوان

خالم باز خواستگارای دختر خالمو کوبید تو سرم بابا مگه گناه کردم من

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 114 پست

بزن تو دهن شون بابا 

مردا دنبال زن بازی ان خواستگاری نمیرن 

مامان بزرگ منم میشینه جلوم به نصیحت 

یه دختر نباید بخاطر اشتباه مردا ج پس بده 

بگو مردا ... ارزون پیدا کردن اگرم برن خواستگاری واسه شغل دختر یا خوشگلیشه جر بخوره

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

میشم۲۲اخرشهریور

بابا هنوسنی نداری ک دوست من ۲۹سالشع تازه عقدمرده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا بدتر میکنن امتحان کردممیبینن اذیت میشی بیشتر اینجوری میکنن

یه بار دبگه که گفت .بگو ماشالله همه مردای جهان خواستگار دخترتن ‌فقططط من موندم چراا شوهرش نمیدی بره .حتما عیب و ایرادی داره .‌بازم گفت بگو فلانی پسر ترامپ یادت رفت اونم خواستگار فلانیه هاا ..حرصت میدن با متلک انداختن تو هم حرصشون بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

مرسی اومدیببخشید اگه باحرفام اذیتتون کردم🤍

زنده باشی قشنگم . 

نه اذیت نشدم .‌

اگه همین الان لبخند بزنی با خوشحالی از تاپیک میرم ، لبخند بزنیااااااا حتما ، بخند تا دنیا به روت بخنده 😍

😭😓فقط واسه خواستگار نیس تعریف کردم که یکیو دوست داشتم و خدا نخواست بشه بیشتر واسه اونه💔

اخی عزیزم ناراحت شدم برات،ایشالا یکی با شرایط خیلی بهتر به هم می‌رسید خودتو ناراحت نکن

طفلکی شما خانوما چی ؟ مردا مفت شون گرونه ، پس خانوما چی ؟ گرونش احتمالا مفت نمی ارزه

شما هروقت رفتی تو سایت مختلط بعد بیا نظر بده باشه؟ دیگه جای ابجی ما حساب میشی مشتی خودتو جدا ندون،جمله آخرت نوشته ی آقای خیابانیه؟

لاقل خانوما شعور و شخصیتشون اجازه نمیده برن تو سایتی که واسه جنس مخالف ساخته شده مانور بدن

اگه خواستگارهاش بدرد بخور بودن تا حالا ازدواج کرده بود 

،برای شما هم هر بی سر و پایی به خودش اجازه نمیده و خودش رو در حدی  نمی بینه که بیاد خونه تون برای خواستگاری 

وگرنه چیزی که زیاد پسر دوهزاری و علاف و ول که دنبال ازدواج باشن