mahdhiiiiiiiid مدیر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1389 عنوان چقدر شیرازیا مهربون و خوش برخوردن | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 17 پست انصافا خیلی آدمای محترمی هستن چند روزی که شیراز بودم کوچکترین برخورد بدی ازشون ندیدم براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم. 1404/06/06 | 20:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7257 به سلامتیتوی شهر خودت راحت تری ولی اگه میخوای مستقل بشی زندگی دانشجویی توی یه شهر بزرگ رو تجربه کنی ... میترسم خیلی سختم شه، هنوز نوزده سالمه و زیادهم مستقل نیستم، احتمال زیاد شهر خودم بمونم ولی شیراز وسوسه انگیزه، از اون شیطانی هاش 😂🌝 دانشگاه رنک یک... تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
شهریار0 عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 5143 میترسم خیلی سختم شه، هنوز نوزده سالمه و زیادهم مستقل نیستم، احتمال زیاد شهر خودم بمونم ولی شیراز وسو ... من بودم میرفتم شیراز دختر پاییزم🍂
honey_vi عضویت: 1404/05/20 تعداد پست: 2491 مثلا شمال 🤕 نه شمال تنها نرفتم تاحالا نمیدونم چطوری هستند نمیگم کدوم شهر رفتم که سو برداشت نشه