2777
2789
عنوان

چقدر شیرازیا مهربون و خوش برخوردن

160 بازدید | 17 پست

انصافا خیلی آدمای محترمی هستن چند روزی که شیراز بودم کوچکترین برخورد بدی ازشون ندیدم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

موافقم 🥰

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😁

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

منم، دلم میخواد برای دانشگاه برم شیراز ولی جرئتش رو ندارم، حس میکنم برام سخته، خوزستانم، هوففف

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

شک نکن

تجربه داری؟ شهر من هواش نابوده، ولی خب هم دانشگاه خوب داره هم خانوادم هستن، ولی تیپ دو هست، شیراز رنک دانشگاهش یکه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

تجربه داری؟ شهر من هواش نابوده، ولی خب هم دانشگاه خوب داره هم خانوادم هستن، ولی تیپ دو هست، شیراز رن ...

به امید خدا چه رشته ای رو میخوای بزنی ؟ اولویت با رشته هست بعد شهر

دختر پاییزم🍂

به امید خدا چه رشته ای رو میخوای بزنی ؟ اولویت با رشته هست بعد شهر

فقط و فقط روانشناسی، همه رو ، این رشته رو خیلی دوست دارم

فقط و فقط روانشناسی، همه رو ، این رشته رو خیلی دوست دارم

به سلامتی

توی شهر خودت راحت تری  ولی اگه میخوای مستقل بشی زندگی دانشجویی توی یه شهر بزرگ رو تجربه کنی برو شیراز 

دختر پاییزم🍂