2777
2789
عنوان

شوهری که قبلا عاشق یکی دیگه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 42 پست
اخه ببین هم کلاسی بودن یک کلاس موقتی چند جلسه ایبعد اون رو اونجا دیدهرفته شماره خونشو گیر آورده رفته ...

نه توی یه نگاه هیچ کس عاشق نمیشه فقط  از اون دختر خوشش اومده بود 

اخه ببین هم کلاسی بودن یک کلاس موقتی چند جلسه ایبعد اون رو اونجا دیدهرفته شماره خونشو گیر آورده رفته ...

نه ، خوشش اومده بوده ، عاشق نشده بوده

مثل تمام خواستگاری های سنتی ، طرف پیشنهاد میده ، نشد به سلامت 

دیگه نه حس و عشقی و .....باقی نمونه

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭 سه روزه همش گریه میکنم

همون ک گفتمو گوش بده. اینا از وقت ازاد زیاده. اگ سرت مشغول بود سه روز گریه نمیکردی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

همه‌ی آدمها یه گذشته ای دارنکنکاش نکن بیخیالاینقدر حساس میشی خودت یه چیزی ازش در میاری مگه هنوز با ا ...

نه دختره دوست دوستم هست

ازدواجم کرده‌

دیشب دیدم تو بلاک لیست شوهرم هست

نه ، خوشش اومده بوده ، عاشق نشده بودهمثل تمام خواستگاری های سنتی ، طرف پیشنهاد میده ، نشد به سلامت د ...

اگر عاشق نبود که نمیرفت خاستگاری من اگر پیگیر یک نفر میشدم انقدر قطعا عاشقش بودم

اگر عاشق نبود که نمیرفت خاستگاری من اگر پیگیر یک نفر میشدم انقدر قطعا عاشقش بودم

عشق خیلی خیلی فرق می‌کنه ، اگر عاشق شده بود دیگه ازدواج نمیکرد

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

حالا گیریم بفهمی میخوای چیکار کنی؟

من شوهرم با دختر عمش نامزد و محرم بود،بهم خورد ،تازه با خود من به عنوان دوست درد دل می‌کرد و از عشقش تعریف می‌کرد....

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
😭 سه روزه همش گریه میکنم

نزدیک دوره ماهیانته ؟ این فکرا چیه بعد دوسال زندگی 😐😐

این فکرا مال قبل از ازدواجه ، الان دیگه هر چی قبلا بوده رو باید بریزید دور و فقط امروز رو زندگی کنید 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یعنی تو دلش باشه به من ربطی نداره دختره ازدواج کردهدیشب رفتم دیدم توی بلاکی های تلگرام و سروشش هست د ...

من هم باشم بابام هم باشه بلاک میکنیم .

نه بهت ربطی نداره .

خوب همه دارند .

کیه نداره .بابام با ابنکه تا حالا خیانت نکرده ولی داره .دختره شوهر کرده .حتی یک بار مامان دختره قضیه را پیش مامانم اورد .مامانم به بابام چیزی نگفت .قشنگ به دختر خاله اون زنه گفت از اون مادره دختره بدم میاد .اومده به شوهرم قضیه چند سال قبل را گفته .بابام اومدبه مامانم گفت چرا بهش گفتی .مامانم به مادرشوهرش و شوهرش گفت شوهرم را دوست دارم .نمیخواهم اونجوری بگه .بابام خندید .

اصلا میدونی چیه ادم نباید عاشق باشه .جز عاشق خدا .

فقط منتظر بمون چیزی بشه بگن محکم بزن تو دهن دختره .زندایی من هم قشنگ لجبازی میکرد با دختری که قبلا داییم میخواست .محل نمیداد .ولی به شوهرش هیچ چی نگفت .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

نه به نظر من اگه یه مرد واقعا عاشق باشه صد بارم شده میره خواستگاری تا  طرف قبول کنه 

مثل علی اوسیوند که فکر کنم ۹ یا ۱۰ خواستگاری حمیرا ریاضی رفت 🥲🥲

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐