2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستم از دستشون شبیه اسکلتن هیچی نمیخورن

عزیزک باید بهشون تقویتی بدی ..ببین دو وعده  بهشون بده میترکونه... بعد تقویتی رو روی غذای صبحانه و ناهار بده شکمشون پر باشه معده خالی  دلدرد میشن...ی عالمه تقویتی خوب داریم  بگیر بهشون بده حداقل غذا نمی‌خورن ولی خیالت راحته ویتامین بدنشون بالاست...براشون برنامه کودک بزار بعد سرگرم میشن توهم بزار دهنشون ...من دخترم بد غذاست هر  نیم ساعت ی قاشق میکردم تو دهنش بخدا وزن گرفت فقط باید همت کنی ... من برنج میدادم میخورد بعد براش تخمرغ اپز میدادم بعد میوه بعد نوشیدنی مفید مثل شربت زعفران بعد کیک بعد دوباره برنج ..باورت میشه شاید ی قاشق میخورد ولی میدادم اون ماه وزن گرفت... برنج خالی براش درست کن با کره ببین میخورن..

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

عزیزک باید بهشون تقویتی بدی ..ببین دو وعده بهشون بده میترکونه... بعد تقویتی رو روی غذای صبحانه و نا ...

عزیزم همه نوع تقویتی دادم از خارجی و ایرانی و گیاهی همه چی 

ولی اثر نداره اشتها صفررررررر

اصلا بزرگه هیچی نمیخوره همش خودم به زور میزارم دهنش باز بی فایده است تشویق فیلم جایزه بازی تهدید کتک هر کاری بگی میکنم

حالا بزرگه به کنار کوچیکه ۷ ماهشه اینو چیکار کنم نه میفهمه نه حالیشه نه شیر نه غذا نمیخوره چهار ماهه رشدش بهم خورده 

دکتر هم زیاد بردم بی فایده است