2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6079 بازدید | 126 پست
باباساده ای بخدا شوهرت فقط برای رفع نیازش باهاش خودشم فهمیده چه عتیقه ای مطمن باش دیگ اونجوراهم خوشگ ...

چت ها رو خوندم شوهرممم خیلییی ازش تعریف داده بود 

دختره از من خیلییی جوون تره تازه دکترم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جای ایشون تصمیم میگیری؟

خیر 

قوانین سایت که باید رعایت بشه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

دختره خیلییییی قربون صدقه شوهرم رفته بود گفته بود به زن و بچه آن برس با منم باشولی اول شوهرم عاشقش ش ...

نه بابا خیالت راحت شوهرت عاشقش نیست یه مدت بازیش میده و اخرش ولش میکنه وای خاک تو سر اون زن کنن پس معلومه زنه نه دختر چون گفتی رابطه دارن چقدر حقیر باید باشی که بگی هم با زنت باش هم من 

این ژل روان کننده برای رابطه فقط اگه طرف دختره از پشت وگرنه این ژل روان کننده برای چرخ خودرو نیست گلم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بهش زنگ بزن با صدای مردونه تهدیدش کن اگر پا پس نکشه اسید میپاشی روش

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله