2777
2789
عنوان

خوش ب حال اونایی که با عشق واقعی ازدواج میکنن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 43 پست
آخیی خوشبخت بشنایشالا توام یکیو اینجوری پیدا کنی

من پارتنر دارم 

ولی اون اعتماد ۱۰۰ و ندارم نسبت ب وفاداریش و ازدواج 

نمیدونم هم چرا 

انگار مجموعه ی سری چیزا این حس و توم ب وجود اورده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارتنر دارم ولی اون اعتماد ۱۰۰ و ندارم نسبت ب وفاداریش و ازدواج نمیدونم هم چرا انگار مجموعه ی سری ...

چه رفتارایی داره مگه؟ دعوا و بحث ک تو همه رابطه ای هست ولی خب نمیدونم چی باعث شده اینجوری فکر کنی

قدیم شاید بود اما الان نه

قدیم هم نبود تازه اون زمان ها که ازدواج ها بیشتر سنتی بود

اگرم به قول معروف عاشق میشدن احساساتشون نشات گرفته از هوس و هیجانات جونی بود

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

فقط طلاق

راست میگی هشت سال طرفو معطل کرده الان باید دو تا بچه میداشتن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

امضای من حرف ده سال عشق و عاشقیه🥺🥺🥺🥺💔💔💔میشه ی صلوات بفرستین 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

قدیم هم نبود تازه اون زمان ها که ازدواج ها بیشتر سنتی بوداگرم به قول معروف عاشق میشدن احساساتشون نشا ...

ایران که کلا مشکل بوده

ولی فکر نکنم بقیه جاها از این مسخره بازیا داشته باشن

چه رفتارایی داره مگه؟ دعوا و بحث ک تو همه رابطه ای هست ولی خب نمیدونم چی باعث شده اینجوری فکر کنی

تو تاپیک های قبلم گفتم راجبش 

مثلا خیلی شوخی و اذیتم میکنه سر مسئله چند همسری و چند دوست دختری آخرشم میگه دارم اذیتت میکنم 

یا مثلا تو محل کارش هر زنی میاد میاد میشه تعریف میکنه برای من چطوری بوده 

یا ریلکس 

اخه زیر سن قانونی بودن اللن ۱۹ سالشون

ایشالا ک خوشبخت باشن یهو رسیدن ب سی اینا نزنن زیر همه چی 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚