2777
2789
عنوان

رابطه منو دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست

نه اصلاً. من که نمیتونم دووم بیارم. ما هر روز همو‌ میدیدیم با اینکه من شرایطشو نداشتم و همسرم که اون موقع دوست بودیم، صبح زود سر کار میرفت و عصر خسته برمیگشت. فاصله خونه هامونن طولانی و پر ترافیک بود. ولی با اینحال هرروز عصر میومد دنبالم و در طول روز هم دائم ازم خبر میگرفت.

کاش دوست معمولی بود ک من حق اشنا شدن با بقیه رو داشتم ما دوست معمولی نیستیم به چند تا دلیل

بهش بگو پس 

چون نرمال نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بهش بگو که چرا نمیاد بیشتر باهم وقت بگذرونید

ی بارگفتم 

توجهشو بیشتر کرد اما فقد برای ۱-۲ روز 

میدونی چیه

اینطوری نیس ک قهر کرده باشه

یا هرچی

مدلشه 

حیلی تو رابطه نرفته بلد نیست

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
اخه جاست فرند نیستیم ک نیمتونم توضیح بدم بهت😂😂اخه مشاور رابطه ها میگن اینجوری نگو ک توجه کن و اینا ...

بابا فهمیدم بخدا نیستید 😭😂

برو به اون دوس پسرت بگو میگم

صبح میشه این شب :)

نه اصلاً. من که نمیتونم دووم بیارم. ما هر روز همو‌ میدیدیم با اینکه من شرایطشو نداشتم و همسرم که اون ...

من نمیتونم دیروقت برم بیرون هرروز تا ۷ سرکاره 

بابا فهمیدم بخدا نیستید 😭😂برو به اون دوس پسرت بگو میگم

میدونممم 

میگم اگ بگم توجه کن بده اخه 

یه جور دیگ باید بفهمونم 

من نمیتونم دیروقت برم بیرون هرروز تا ۷ سرکاره

خب؟! در طول روز میگی دو سه تا پیام رد و بدل میشه بینتون، اینم چون تو‌ نمیتونی پیام بدی اینجوریه؟! میگی یک هفته یا ۱۰ روز یکبار همو میبینین! پسری که دوستت داشته باشه اینجوری رفتار نمیکنه.