2777
2789

آبرو نذاشته برام بخدا اصلا آدم ساده ای هم نیست ولی همه چیز رو به فامیلا و خواهراش میگه دیشب نوه خالش خونمون بود چند تا از اقوام دورمون و خوده خالم همه چیز زندگی من رو گفت بخدا آبرو برام نذاشت حتی گفت هفته پیش رفتیم براش چند تا شورت و سوتین گرفتیم وای خدا من یبار تو زندگیم رفتم فشیال سه سال پیش بخدا هر جا میشینه میگه بغال سر کوچه هم دیکه میدونه وای خدا خسته شدم😑

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من:

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

وااای مثل مامان من خیلی ساده است همه چی رو به همه میگه بقیه اصلا حرفی رو بهش نمیزنن

آخه مامان من ساده نیست قراره هفته بعد بریم مشهد بخدا همه میدونن همهههه حتی همسایه ها😑😑

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

اگه تک دختری  دلیلش اینه که مامانت از وجود تو عشق میکنه از حرف زدن راجع به تو عشق میکنه 

دوست داره فقط از تو بگه   

از موهای قشنگت  

از چشمه‌ی نازت 

از خنده‌ های شیرینت

از سلیقه ت

از لباسات شورت هات حتی از دستشویی رفتنت و اگه پی پی ت  رو هم میدید  از اون هم برای همه ی دنیا تعریف می کرد 

مادرته قدرشو بدون جوابش باش 

منم خاله هام تا تایم دستشویی میپرسن امار زندگیمونو در میارن اما خودش ی چی می‌پرسی نمگن

مثل عمه من

مسافرت خونه خریدن هیچی نمیگن

اون وقت مامان من😨

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ببخشید ولی واقعا ناراحت کنندس

بله واقعا مخصوصا اون موقع که حساس بودم یادمه خیلی گریه کردم ولی الان نه 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

مثل عمه منمسافرت خونه خریدن هیچی نمیگناون وقت مامان من😨

همچین آدمایی خیلی چندش آن..

میپرسن مامانمم مجبور میشه بگه...چقدر درآمد دارین.پول بیمه میگیرین؟ بچه ها سر کار هستن؟چقدر درآمد دارن؟ دخترت بچه نمیاره؟ پسرت خونه خریده؟ ..یکیم نیست بگه به چ درد تو میخوره اینا رو بدونی؟

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
اگه تک دختری دلیلش اینه که مامانت از وجود تو عشق میکنه از حرف زدن راجع به تو عشق میکنه دوست داره فق ...

😂😂😂😂 وای مردممممممممممممممممممممم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷