2777
2789
عنوان

زندگی بدون مردا بهشتههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 35 پست
شوهریا می دونی... بیشتر مردامون یه ذره بد تربیت شدن. فرهنگمون هنوز ضعیفه‌. اینجا پر مامانه. فرهنگ س ...

اتفاقا مامانش از خودش بدتر، یجوری منت میذاشتن انگار کی هستن، ولشون کردم برن رااااحت😂

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرفا وقتی صحیحه ک با نامحرم نری تو رابطه

ها😐

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                                     «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                 https://daigo.ir/secret/21646061130                                     🙃 لینک چت🙃

فکر میکنی بابا تمام نقشه های جنگ با خاورمیانه توسط امریکارو رایس کلینتون این همه سال کشیدن دوتا زن

برای من اینجوره، واقعا نمیتونم درکشون کنم که چطور انقدر کم برای رشد شخصیت و شعور تلاش میکنن و خودشون رو عالی میدونن 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

هم مرد خوب داریم هم زن خوب

خواهشا جمع نبندید

با این جمع بستن پدرانمان و برادرانمان و حتی بعضیا که شوهرشون رو دوست دارند هم حساب میشه.

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]