از چند ماه پیش گفتم اگر میشه ده میلیون بده کلاس تخصص شرکت کردم قرضه برادرمو بدم چون از اون گرفتم دادم اموزشگاه بعد امروز نه استوری گذاشت نه چیزی زد به حسابم فقط یه پیامک تبریک فرستاد تماممم الانم گفت پاشو بریم یه کیک بگیرم گفتم نمیخوامم لازم نکرده مگه از فروردین بهت نگفته بودم ده تومن برا تولدم بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با ثبت تو بعضی سایتها میتونی یه پولی به دست بیاری
کافیه اون سایتی که میگم رو سرچ کنی و ثبت نام کنی و کد معرف من رو بزنی
منم پول لازمم یکم مشکلم با اینا حل شد
توام میخوای بگم؟
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/