2777
2789

بنظرتون من حساس شدم یا کلا داستان بو داره

ببین پارتنر من یه دوستی داره که این داره به پارتنرش خیانت میکنه و اون تیکه کلاما و قربون صدقه هایی و میره ب پارتنرش ک پارتنر منم استفاده میکنه 

از طرفی پارتنر منم ادمی ک شیطنت داره یه مقدار و زبون دار

حالا این شک افتاده تو جونم ک نکنه اونم خیانت کنه 

میدونم حساسیتم زیاد ولی رو مخم

از من میشنوی همه مردا خیانت میکنن 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فکر میکنم کسی که از خیانت دوستش مطلع و با بقیه هم درمیون میذاره و انگار داستان پذیرفته شده ایه براش، آدم قابل اعتمادی نیست

نه صرفا به خاطر اینکه خیانت بکنه یا نه ، کلا نمیشه روش حساب کرد

به پارتنرت اعتماد داشته باش ولی از طرفی هم همیشه یه احتمال کوجیو برای هرچیزی بذار

اتفاقا اینجوریم 

ببین امروز دختر استوری گذاشته بود چون بلاگر گفته بود بین این سه تا چیز کدومو انتخاب میکنید 

این پسده هم ریپ زده بود تورو انتخاب میکنم دقیقا این حرف و همیشه پارتنر من میگه

اینو بستگی ب ذات طرف داره

قبلا یه بار اون ماه اول یه چت تو گوشیش دیدم ولی دیگه چیزی ندیدم تا همین چند کقت پیش عکس یه دختر و اکسش و تو گوشیش دیدم که بهانه وورد گفت فلانی فرستاده من ذخیره کردم 

ولی خب از طرفی ب شک میوفتم 

وضع مالیش خوب نیست اونقدر ولی ۹۰ درصد مواقع با توجه ب حقوق کمی ک داره برام خرج میکنه 

هر اتفاقی هم میوفته حالا راجب زن یا مرد با هرچی میاد بهم میگه

اتفاقا اینجوریم ببین امروز دختر استوری گذاشته بود چون بلاگر گفته بود بین این سه تا چیز کدومو انتخاب ...

ببین این چیزا اصلا خیانتکار بودنشو ثابت نمیکنه خودتم میدونی دیگه؟ ممکنه صرفا از دوستش شنیده باشه و یاد گرفته باشه و چون براش دوست داشتنی هستی اینارو واست استفاده میکنه