2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون هرشب با دوستاش بره بیرون واکنش تون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 69 پست
قصدتون ازدواجه؟

آره حتی خونواده هامون خبر دارن

من با مادرش صحبت کردم.اونم با مامان من صحبت کرده بخاطر این که سنم کمه گفتیم باشه یه مدت باهم باشیم بعد بیاد. جلو

چون شرایطشم الان زیاد خوب نیست

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

آره حتی خونواده هامون خبر دارنمن با مادرش صحبت کردم.اونم با مامان من صحبت کرده بخاطر این که سنم کمه ...

خوبه. ببین مردها بیرون رفتن و معاشرت با دوستان رو خیلی دوست دارن. وقتی از صبح کار میکنه نیاز داره استراخت کنه خوش بگذرونه تا از فکر کار در بیاد. مطمین باش اگه نامزدت بود یا همسرت بیشتر وقتش با شما بود ولی الان که تو هم نمیتونی باهاش بیرون بری نمیتونی ازش بخای که بیرون نره‌. بالاخره همه نیاز به تفریح دارن. اصلا باهاش ذعوا نکن. اتفاقا الان فرصت خوبیه بشناسیش‌. اگه واقعا رفیق بازه و نمیتونی تخمل کنی در مورد ازدواج بیشتز فکر کن. چون رفیق بازی بعد از ازدواج خیلی عذاب آوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیشب باهاش قهر بودم تا یکم پیش

زنگت نزد؟

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
خودم بهش زنگ زدم من یه چیزی گفته بودم بهش

وقتی قهر کردی واسه چی تو برگشتی زنگ زدی بایدمنتظر می موندی

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
بره سرکار خب مگه این بشر کار و زندگی نداره همش با رفیقاش بیرون باشهمردی که دنبال موفقیت باشه و هدف د ...

خب بستگی داره واقعا به شغلش چون شغل دوست پسر من کلا با رفیقاشه و طوریه که منم میتونم باهاش برم 

و خب شاید مال سنشم باشه چون دیگه سگ دو هاشو زده 

خب از صبح تا شب که سرمایه شبم بره بیرونکی با تو صحبت کنهمخصوصا اگه عادت داشته باشین یه ساعت تلفنی آخ ...

اگه به شما هم پیشنهاد میده که بریم بازم اسکال نداره ولی از من که تجربه زندگی متاهلی دارم،مرد رفیق باز به درد نمی خوره خودتو نجات بده ،در اینده همیشه تنهایی ،تمام خوشی ها وتفریحاتش با دوستاش مثل یک بیماری می مونه،نباید افراط دررفیق بازی باشه

اگه به شما هم پیشنهاد میده که بریم بازم اسکال نداره ولی از من که تجربه زندگی متاهلی دارم،مرد رفیق با ...

چون من نمیتونم باهاش برم با دوستاش می‌ره وگرنه از خداشه که من بگم بریم بیرون 

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀