2777
2789
عنوان

بیاین ترفندایی ک بلدیمو بگیم🍰🩷

45 بازدید | 2 پست

من لوسیونو با روغن بچه ترکیب میکنم اونوقت ب بدنم میزنم هم نرم و مرطوب تر میشه بدن هم موندگاری فوق العاده بیشتره😍 یکار دیگم ک میکنم زدن روغن بچه ب مژه هامه و ابرو 

چند روز پیش تعجب کرده بودم چشم و ابروم چرا خوشگل تر شده بعد فهمیدم برا اونه. من نفمیدم چ تغییری داشت دقیقا اما انگار بیشتر تو چشم اومده بود مژه و ابرو🥹

لوسیونی ک میزنمم جانسون هست

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

روغن نارگیل ابرو هارو خیلی پر پشت میکنه 

ولی خودم نمیزنم دوست دارم نازک باشه 

شما امتحان کنید

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

روغن نارگیل ابرو هارو خیلی پر پشت میکنه ولی خودم نمیزنم دوست دارم نازک باشه شما امتحان کنید

مرسی عزیزم 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.