2777
2789
عنوان

همسایه بچشو میفرسته خونه ما

326 بازدید | 22 پست

من اصلا رابطه تدارم درحد اینکه  سلام خداحافظ 

واحد پایینمون یه پسرهمسن پسرم داره ک تو راه پله باهم دوست شدن و پسرم اوردش خونه گفت  اتاقم و میخوام نشونش بدم 

و ازاون روز  پسرش هرروز میاد چندین ساعت خونه ما    خودم دوتاپسر دارم با اون سه تا خونه رو میترکونن  دیگه امروز  دیگه کلافه شدم  به پسرم گفتم با دوستت برید تو پارکینگ  توپ بازی کنید 

پسره گفت من از پازکینگ بدم میاد میخوام خونه شما توپ بازی کنم 

مادرش احساس میکنم  خیلی احساس راحتی میکنه  همین یه بچه رو داره اینم میندازه توسرمن  

ولی نمیخوام اصلا رابطم باهاش خراب شه یا ب بی احترامی و بحث کشیده بشه

چیکارکنم...

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

مادره هم  حتما میره پی ولگردی🤐 چه معنی داره بچه خونه ی همسایه پلاس باشه اونم چند ساعت

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

بیخود کرده خوشش نمیاد

بهش بگو خونه جای توپ بازی نیست برید پارکینگ 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو برید خونه شما بازی کنین

به پسرت بگو

یه ظرف شیرینی میوه ای چیزیم دست پسرت بده بفرستشون

نمیرن؟! 

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

درو باز نکن 

یا باز کن بگو امروز نمیتونی با فلانی بازی کنی کار داریم ، می‌خوایم جایی بریم برو خونتون ازین چیزا بعدم سریع درو ببند