2777
2789
عنوان

کیا دو قطبی یا شخصیت مرزی داشتن

108 بازدید | 10 پست

چطوری درمانش کردین؟بیش فعالی و دو قطبی داره نابودم میکنه.چه دارویی خوبه براش؟لطفا هر دارویی خوردین نتیجه دیدین بگین برام.چند دارو خوردم بی اثر بوده

من بحران چند شخصیتی دارم ولی پیشرفته نیست 

دارو نخور خیلی ضرر داره هیچ کمکی که نمیکنه هیچ بدتر روی سلامت جسمی تاثیر میذاره کم کم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان نمیشه اختلال شخصیت مرزی

فقط با دارو کنترل میشه

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

خب با چه دارویی؟من زیر نظر پزشک دارو زیاد خوردم هیچ کدوم اثر بخش نبوده

برای من اختلالم با آسنترا کنترل شد 

دوز هر دارو و نوعش برای هر شخص متفاوته

برای من بسیار شدید و وحشتناک بود

محیط زندگیت باید آروم باشه در کنارش 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻