2777
2789
عنوان

روانشناسی بالینی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 74 پست

والا من لیسانس دارم میگیرم ارشد میخوام یچی دیگ بخونم انقدر بازار کارش خرابه اگر به فکر درامدی نرو ولی اگر پول داری بخون چون علاقه داری 

من باشم مدیریت میخونم ارشدم میخوام مدیریت بزنم لقمه رو چرخوندم.

الان یکی دیدم نوشته بود پزشک مغز بشی😐چرا وقتی اطلاعات ندارید حرفی میزنید خدایی نوروساینس فقط تحقیق درمورد رفتار و مغزه نه اینکه متخصص مغز بشی اون از پزشکیه راه ورودش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقن ارشد وزارت بهداشتو خوب بخونی قبول میشیولی توو بازار کار فرقی ندارهمن زنجان خودمو کشتم قبول شد ...

چه سالی کنکور ارشد دادید شما؟؟

ورودی چند بودید🩵

بالینی وزارت بهداشت

سگش شرف داره به وزارت علوم لعنتی....

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

والا من لیسانس دارم میگیرم ارشد میخوام یچی دیگ بخونم انقدر بازار کارش خرابه اگر به فکر درامدی نرو ول ...

پولش برام مهم تره تا علاقم

الان دیگه بدونه پول نمیشه زندگی کرد مخصوصا اگه دختر باشی و نخوای زیرسایه کسی باشی

چه سالی کنکور ارشد دادید شما؟؟ورودی چند بودید🩵بالینی وزارت بهداشتسگش شرف داره به وزارت علوم لعنتی.. ...

من سال ۹۰ برا لیسانس گرایش بالینی

سال ۹۵ ارشد وزارت بهداشت بالینی

نمیدونم من زنجان بودم راضی نبودم مثلن کلینیکی نبود بریم و فقط سرکلاس بودیم و با روانپزشکام وسطا دعواشون شد و ژورنال و ... هم نرفتیم

واسه کارورزیم گروه بندی شدیم و با یه استاد بی سواد افتادیم الکی فقط اکسپوژر واسه وسواس درمانمون بود و من واقعن راضی نبودم

من سال ۹۰ برا لیسانس گرایش بالینیسال ۹۵ ارشد وزارت بهداشت بالینینمیدونم من زنجان بودم راضی نبودم مثل ...

اخه ترو خدا خیر بده

ظرفیت لعنتی وزارت علوم رو دیدی؟؟؟

فاجعهههههه شده

دولتی رو تو خواب هم نمیشه دید دیگه

فقط ازاد داره میگیره بالینی عمومی اینارو

تازه تهران جنگه برا قبولی توی ازاد

الان دکتری من امسال داشتم نگاه میکردم

بالینی فک میکنی چند تا دانشگاه توی البرز و تهران قبول میکردن؟؟؟

کرج ک نمیگرفت

تهران فقط علوم تحقیقات

و رودهن😐😐😐😐😐😐😐😐

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان داری چیکار میکنی؟نمیتونی کلینیک بزنی؟

من کارمندم

راستش بخاطر علاقه نداشتن دنبالش نرفتم

دوستای لیسانسم که اکثرن معلم شدن و یا بهداشت مشغولن

دوستای ارشدمم که دکترامیخونن و فعالیت دارن