ادم ناراحت میشید....خواهرم مجرده مونده خونه کار نمیره دنبال کاره مهارت نداره پول نداره ، هر کار میگم میگه پول نیست بد اخلاق و بدعادتهایی هم داره مثلا وسواسی....اعصابم خورد میشه میرم خونه پدرم هر بار میبینمش حرص میخورم ...کاری هم از دستم بر نمیاد براش بکنم...امروز میگفت کی میاد دیگه برا من....ناراحتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میگم شوهر نیست چیکار کنم این ناراحت نشه چی بگم بهشاز غصه خانوادم من پیر شدم
شما غصه نخور عزیزم...الان این معضل خیلیاست..کاش خودت شاغل بودی حتی اگه خواهرت پول نداشت شما یه کلاس ثبتنامش میکردی که انگیزه بگیره...شاید افسرده شده که اینطوری حس و حال نداره برای کار و زندگی
مشکل مالی دارن خانوادمبخدا هی بهش میگم برو منشی بشورم پول جم کن، بعد برو کلاسمیگه از من گذشت افسرده ...
همش از افسردگیه...من دخترخاله ام یه سال هم بزرگتره از ایشون...امسال دکترا قبول شد و روحیه ای داره که نگو....ایشون هم اگه روحیه داشت میرفت دنبال کار و تلاش
رفته تازه ثبت نام کنه بسیج ولی دعا کنید براش زودتر بساط ازدواج پسر خوبی براش بیاد
من بهت قول میدم اگه تو این مدل اجتماعات حاضر بشه و دختر خوش مشرب و بااخلاق و شاد و بااحترامی باشه، حتما براش مورد ازدواج پیدا میشه شک نکن...غصه هم نخور شاید خدا براش اتفاقاتی مقدر کنه که همه چی براش یهو کن فیکون بشه و ببینی غصه خوردنهای شما بی جهت بوده...انشاالله که همین میشه