2777
2789
عنوان

دخترای سن بالای مجرد چی بهتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد ۷۱، اما اصلا به خودش نمیرسه و هی میگه من زشتم....بخدا خیلی بد میگردهبهش میگم میگه پول نیست چیک ...

سنش خیلیم بالا نیست 

بفرستینش تو پایگاه بسیج یا مساجد تابستونا کلاسای خیلی خوب خیاطی ارزون میذارن یاد بگیره برا خودش مانتو بدوزه 

با پارچه های خیلی ارزونم میشه لباس خوب تن کرد 

نیاز به چیزای گرون نیس

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من میگم شوهر نیست چیکار کنم این ناراحت نشه چی بگم بهشاز غصه خانوادم من پیر شدم

شما غصه نخور عزیزم...الان این معضل خیلیاست..کاش خودت شاغل بودی حتی اگه خواهرت پول نداشت شما یه کلاس ثبتنامش میکردی که انگیزه بگیره...شاید افسرده شده که اینطوری حس و حال نداره برای کار و زندگی

بره مهارت یاد بگیره عالیه...اگه مشکل مالی ندارید بره کلاسای کافی شاپ و قنادی یاد بگیره کافیشاپ بزنه ...

مشکل مالی دارن خانوادم

بخدا هی بهش میگم برو منشی بشورم پول جم کن، بعد برو کلاس

میگه از من گذشت 

افسرده داره میشه 

دلم کبابه از دست خانوادم

گریه ام گرفته 

شما غصه نخور عزیزم...الان این معضل خیلیاست..کاش خودت شاغل بودی حتی اگه خواهرت پول نداشت شما یه کلاس ...

بخدا گریه ام گرفته، اومدم اینجا درد و دل 

هر بار میرم خونه مادرم حالم بده میشه

نرم اونا ناراحت میشن اخه تنهان

من سر کار میرم حقوقم کمه قسط ازدواج میدم 

دنبال ترحم نیستما ولی واقعا خدا یکجایی به بعضی بنده هاش نگاه نمیکنه مگه 

خب این خانواده منو دریاب بابا

مشکل مالی دارن خانوادمبخدا هی بهش میگم برو منشی بشورم پول جم کن، بعد برو کلاسمیگه از من گذشت افسرده ...

همش از افسردگیه...من دخترخاله ام یه سال هم بزرگتره از ایشون...امسال دکترا قبول شد و روحیه ای داره که نگو....ایشون هم اگه روحیه داشت میرفت دنبال کار و تلاش

سنش خیلیم بالا نیست بفرستینش تو پایگاه بسیج یا مساجد تابستونا کلاسای خیلی خوب خیاطی ارزون میذارن یاد ...

رفته تازه ثبت نام کنه بسیج 

ولی دعا کنید براش زودتر بساط ازدواج پسر خوبی براش بیاد

رفته تازه ثبت نام کنه بسیج ولی دعا کنید براش زودتر بساط ازدواج پسر خوبی براش بیاد

من بهت قول میدم اگه تو این مدل اجتماعات حاضر بشه و دختر خوش مشرب و بااخلاق و شاد و بااحترامی باشه، حتما براش مورد ازدواج پیدا میشه شک نکن...غصه هم نخور شاید خدا براش اتفاقاتی مقدر کنه که همه چی براش یهو کن فیکون بشه و ببینی غصه خوردنهای شما بی جهت بوده...انشاالله که همین میشه

۷۱ ، لیسانس داره چندسال جایی کار کرد گفتن استخدامی میکنیم آخرم نکردن با حقوق کم فقط ازش کار کشیدن

خودت اگر وقت میکنیی علاوه بر شغلی که داری یه تایمی بزار برا کلاس خیاطی چیزی خواهرتم با خودت ببر

هم خودت یچیز یاد میگیری درامدت بیشتر میشه هم اون بنده خدا از اون حالت ناامیدی در میاد

خواهرت الان تو دوران درموندگیه علائمشم همین میگ 

زیاد اهل بهتر شدن تلاش کردن ارتقا نیست همیشم میگ من زشتم

بخاطر زیاد خونه موندنه

راهش فقط اینه بره تو اجتماع