2777
2789

توروخدا هرکس پیاممو دید تاپیک اخرمو گزارش بزنه،هرکی زد لایک کنه امروز ب نیتش ختم مجرب میذارم خودم میخونم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسهاش در مورد کامپیوتر و برنامه نویسی نیس اکثرا پایه ریاصی دارد اگر بدون مهارت برنامه نویسی اونم بی ...

بآزار کارش چطوره ؟ 

الان دوره برنامه نویسی زیاد هست میتونم شرکت کنم 

هر چی سختی هاش و بازار کارش

انتها نداره

همیشه در حال تغییر

باید همیشه خودت آپدیت کنی

که از روی کتاب نمیشه، هر چی که کتاب بشه یعنی تاریخ مصرفش تقریبا تمام!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بآزار کارش چطوره ؟ الان دوره برنامه نویسی زیاد هست میتونم شرکت کنم

بازار کار برنامه نویسی عالیه به شرطی که تخصص های شما زیاد باشه و بتونید به راحتی پروژه های برنامه نویسی انجام بدید راه های زیادی برای پول درآوردن از برنامه نویسی هست حتی شما میتونید بدون دردسر با تاسیس چند وب سایت درآمد زایی رو شروع بکنید که نیاز به هیچ مدرک یا سابقه کار یا تجربه نیست و حتی نیازی نیست جایی حضوری برید از راه دور و با لپتاپ میتونید کسب درآمد بکنید

دوره ی برنامه نویسی مناسب برای شروع برنامه نویسی هم دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی هست که تو گوگل سرچ کنید میتونید پیداش کنید

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

بازار کار برنامه نویسی عالیه به شرطی که تخصص های شما زیاد باشه و بتونید به راحتی پروژه های برنامه نو ...

مممنونم عزیزم در مورد ارشد رشته هوش مصنوعی ام اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید

مممنونم عزیزم در مورد ارشد رشته هوش مصنوعی ام اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید

بله ارشد هوش مصنوعی هم یه زیرشاخه از کامپیوتره یکم سخته ولی بازار کار و آیندش عالیه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

بله ارشد هوش مصنوعی هم یه زیرشاخه از کامپیوتره یکم سخته ولی بازار کار و آیندش عالیه

شما برنامه نویس هستید ؟ معمولا در روز چقدر مشغول برنامه نویسی هستید ؟ به سر و چشم فشار نمیاد؟