2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 31 پست
والا من دوتا بچمو همینجوری بود و خدا رو شکر خیلی راضی بودم و بچه هامم نه برای شیر و نه برای پوشک اذی ...

مرسی از راهنماییت ولی بچه مگه میشه یهویی از تغدیه اصلیش گرفته بشه و اذیت نشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه سرد و گرم مفهومی نداره که

دوستم خواهرش و زمستون میخواستن از پوشک بگیرن گند خورده بود به خونه و برنامه هاشون آخرم ولش کردن تا تابستون دوباره بگیرن 

دمای بیرون که حتما رو خونه تاثیر میزاره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
دقیقا سعی کن از خونه بیرون نری زیاد ک هم خودت استرس داشته باشی هم به بچه استرس بدی که مدام بخوای ازش ...

۲۵ ماهشه  از شیر گرفته شده کامل حرف میزنه  میتونه شلوارشو در بیار مفهوم جیش و پی پی رو میدونه و پی پی رو ۸ ماهی است وقتی میکنه میاد خبر میده  میتونه چند ساعت خودشو خشک نگه داره به نظرم کم کم دیگه وقتشه 

شما کلا اشتباه داری میگی شیر رو باید تدریجی بگیری پوشک یهویی من شیر رو کاملا تدریجی گرفتم شیر باید ...

پسر من دو سال و سه ماهه هست هنوز جیش نمیگه بعضی وقتا خودش شلوارشو در میاره منم میفهمم جیش داره میبرم ولی نمیگه . منم شنیدم سه سالگی وقتشه . منم عجله ای ندارم هروقت آماده بود میگیرم

۲۵ ماهشه از شیر گرفته شده کامل حرف میزنه میتونه شلوارشو در بیار مفهوم جیش و پی پی رو میدونه و پی پ ...

خب پس شروع کن ولی خیلی صبوری میخواد 

و اینکه اوایل هر نیم ساعت یک بار یا یک ساعت یک بار ببرش دستشویی 

اتفاقا روانشناسا میگن باز کردی دیگه باز کن هی ببندی باز کنی از نظر اونا غلطه

عزیزدلم

وقتی تصمیم داری پوشک نکنی،دیگه نکن.

چون بچه شرطی میشه

نه صبح تاشب و نه تایم‌خواب

یه مشما به اندازه ی فرش اتاقتون بخر

پهن کن و روش یه پتو مسافرتی نازک پهن کن

اسباب بازیای مورد علاقش،خمیربازی اگر‌داره دفتر نقاشی کلاهرچیزی از وسایلاشو که دوست داره بذار روی اون مشمایی که پهن کردی

پوشکم نباید داشته باشه

اول از هر ۳ یا ۴دقیقه یکبار شروع کن ببرش دستشویی

اگر‌توالت فرنگی بچگونه داره بذار روش بشینه البته اگر دلش خواست،شیر آبو باز کن که تحریک‌بشه و دستشویی کنه

اگر‌کرد که خب خدارو شکر

اگر‌دستشویی کرد وچه نکرد باید همینطور ۵دقیقه به ۵دقیقه این کاروتکرار کنی

وتایمشو زیاد کن مثلا از ۵دقیقه به ۶دقیقه و همینطور ادامه بده

اینم دقت کن بچه به بچه فرق داره شاید سرهر ۳دقیقه دستشویی کنه

شبام یکی دوبار بیدارش‌کن باهم برید

دیگه عادت میکنه و به روزی‌میرسه که میگه مامان جیش دارم😉

دخترمن اصلا بااین روش،یکبارم دستشویی‌نکرد حتی شبا تایم خواب

و۳روزه م تموم شد البته ۱سال و نیمش بود

ان شاالله کوچولوی شمام این پروسه رو با موفقیت پشت سرمیذاره🥰

پسر من دو سال و سه ماهه هست هنوز جیش نمیگه بعضی وقتا خودش شلوارشو در میاره منم میفهمم جیش داره میبرم ...

۱۸ ماه تا ۳ سال بسته به آمادگی بچه داره ولی انتطار نداشته باش خودش بیاد بگه‌دیگه 

۱۸ ماه تا ۳ سال بسته به آمادگی بچه داره ولی انتطار نداشته باش خودش بیاد بگه‌دیگه

من خودم میبرمش اون نمیگه یکم هم دیر حرف زده من بیرون رفتنی پوشک میکنم و وقتی شماره دو داشته باش 

عزیزدلموقتی تصمیم داری پوشک نکنی،دیگه نکن.چون بچه شرطی میشهنه صبح تاشب و نه تایم‌خوابیه مشما به اندا ...

دقیقا منم این تصمیم  دارم اینجوری پیش برم  فک میکنم زود یاد بگیره از ماه ها قبل هم که هر سری میبرم دستشویی بشورم بهش تو صبح میدم‌مامانا و باباها پوشک ندارن میان اینجا جیش میکنن قصری ممسخوام بخرم دوست دارم معمولی یاد بگیره راحت چمباتمه میشینه از ۹ ماه وقتی میشورمش

دقیقا منم این تصمیم دارم اینجوری پیش برم فک میکنم زود یاد بگیره از ماه ها قبل هم که هر سری میبرم د ...

دخترمنم دوست نداشت توالت فرنگیشو

البته کنار دستشویی مینشست بعد از اون ۳روز رفت سرکاسه😉