2777
2789

من متاسفانه تحرک بدنی کمی داشتم ولی امروز سومین روزی هست که ورزش رو البته به صورت آهسته و ملایم شروع کردم چقدر انرژیم بیشتر شده حیف که زودتر ورزش رو شروع نکردم .

چه حرکتی 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر خوب آفرین

منم خیلی نیاز دارم ک ورزش کنم 

با اینکه وزنم کمه و اضافه وزن ندارم ولی همش احساس ضعف و بی حالی دارم 

چ ورزشی میکنی

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

چقدر خوب آفرینمنم خیلی نیاز دارم ک ورزش کنم با اینکه وزنم کمه و اضافه وزن ندارم ولی همش احساس ضعف و ...

منم خیلی بی حال و تنبل بودم اصلاً انگیزه برا تحرک نداشتم ولی از سه روز پیش تصمیم جدی گرفتم باور کن در همین ۳ روز کلی انرژی مثبت گرفتم جدای از اضافه وزن ورزش خیلی تاثیرات مثبت دیگه هم داره

چ عالیپیاده روی من میخوام برم دلی انقدر آدما بد نگاه میکنن ناامید میشم

مگ میفهمن اومدی پیاده روی

من صبح خیلی زود میرم همه حا خلوته تیپ ورزشی یا تیپ خاصی هم نمیزنم خیلی عادی

میرم تا یکی دو تا خیابون اون ورتر نیم ساعت که شد برمیگردم به سمت خونه 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

مگ میفهمن اومدی پیاده رویمن صبح خیلی زود میرم همه حا خلوته تیپ ورزشی یا تیپ خاصی هم نمیزنم خیلی عادی ...

منم تیپ میپ نمیزنم اصلا

ولی راه میرم همه جا باز نگاه ها هم همه هست