2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یعنی درد زجر مرگ 😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 96 پست
من دوهفته برافشارم بیمارستان بستری بودم پرستارها میگفتن افغانیامیان سریع زایمان میکنن زنای ایرانی سا ...

دقیقا دوست منم متخصص زنانه همینو میگفت

قاشق نشسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامه روانپزشک اگه داشته باشی سه تا قبول میکنن سزارین کنی سه سال پیش اینجوری بود

ک بگن فوبیا دارم؟

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
از چه نظربچه وقتی ب دنیا میاد کبووووده😫

عزیزم زایمان طبیعی هم اگر دکتر بیاد حدودا 20تا 30تومن هزینه داره ولی واقعا ارزش داره و خیلی بهتر از سزارین هست میتونی بی دردی بگیری

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ینی بشینم یروز ماجرای زایمانموبگم همه گریشون میگیره

تعریف کن قول میدم گریه نکنم😄💚

از ماجرای بارداری، زایمان و پس از زایمان من که بدتر نیس هس؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

جدی؟ماشالا

بله اولی خیلی سختی کشیدم نمیتونم دروغ بگم در کل بچه اول سخت بدنیا میاد درد داشتم ۱۲ساعت ولی خود زایمان۵دقیقع میشه 

بچه دومم کلا در. و زایمانم ۴۰دقیقع 

من بچم سفالیک بود 

لحظه ی آخر کیسه ابم پاره شد و نامردا 13ساعت نگهم داشتن طبیعی زایمان کنم 

ولی بدنم باز نشد 

آخرشم سزارینم کردن 

اسی درد طبیعی وحشتناک ترین دردی بود که تو عمرم کشیدم 

هیچ وقت فراموش نمیکنم 

ولی الان از عوارض سزارین هم در امان نیسم بعد از 4ماه کمرم وحشتناک درد می‌کنه نمیتونم بچمو بغل بگیرم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

شما نگفتی اجباری گفتی اختیاری ! راجب اجباری که چاره نداری ولی تو اختیاری وقتی ترس درد شو داری باید ه ...

خب اختیاری ۵۰ تومنه

اگ انقدر ایراد نمی‌گرفتن من با ۴ تومن سزارین میکردم

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
باور کن طبیعی خیلی از سزارین بهتره

شما تجربه جفتشو داری؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
تعریف کن قول میدم گریه نکنم😄💚از ماجرای بارداری، زایمان و پس از زایمان من که بدتر نیس هس؟

قول میدم ازتوعم بدتره‌وودکترامیگفتن تواین چندسال مامایی مون اولین باره آدمی مثل تودیذیم 

اندام تناسلیت بهم نریخت؟

نه والا همه اونا الکیه گشاد میشی یدونه دوتا بخیه خوردم 

یکی از تو یکی بیرون 

انگار شبیه عسله زایمان طبیعی عسل انگشتت می‌کنی توش جا باز می‌کنه بهدش دیدی بسته میشه حفره