2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دلم میخواد به احترامت یک ساعت دست و سوت بزنم. همشون همینن

بعضی مردها هم خانواده خوبی ندارن زنشون شانس میاره مرده میچسبه به زنش 

ولی مردا برای زنی که پولداره یا قرار ارث خوبی بهش برسه نوکر میشن 

البته زن نباید ساده باشه و پول خودشو یا پدرشو به مرد بده فقط نشون مرد بده ولی اجازه تیغیدن به مرد نده 

عین خود مردا که زنو با وعده و وعید خر میکنن 

عزیزم آفرین اینا خیلی خوبهولی مادرشوهر من انقد موزیه بعد می‌ره به شوهرم میگه زن تو پشت سرت خون ب جیگ ...

ببین وقتی تو حتی تو خونه صدات و بالا نبری و اصلا با شوهرت دعوا و تیکه و.... نندازی شوهرت عمرا اگه حرف مادرش و باور کنه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ببین وقتی تو حتی تو خونه صدات و بالا نبری و اصلا با شوهرت دعوا و تیکه و.... نندازی شوهرت عمرا اگه حر ...

آره دقیقا من عکس اینو انجام میدم

ولی مثلاً خواهرش عمدا یه کرمی ریخته چطور به شوهرم بفهمونم که این کارو کرده؟

آره دقیقا من عکس اینو انجام میدمولی مثلاً خواهرش عمدا یه کرمی ریخته چطور به شوهرم بفهمونم که این کار ...

باید خودت جواب خواهرش و بدی اصلا شوهرت و وارد این قضایا نکن چون به ضرر خودت تموم میشه همش جنگ و دعوا راه میوفته 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
باید خودت جواب خواهرش و بدی اصلا شوهرت و وارد این قضایا نکن چون به ضرر خودت تموم میشه همش جنگ و دعوا ...

نه ببین خواهرش به قضیه رو جوری برا شوهرم تعریف کرد که شوهرم کلی بد و بیراه بارم کرد

الان من چطور به گوشش برسونم و شفاف سازی کنم

بعضی مردها هم خانواده خوبی ندارن زنشون شانس میاره مرده میچسبه به زنش ولی مردا برای زنی که پولداره یا ...

برادر بزرگه من کلا دوست دختر نداشت تو زندگیش یه جوری چسبیده به زنش حتی برادر زنش هم مسخره اش میکنه البته پدر زنش هم پولداره 

نه ببین خواهرش به قضیه رو جوری برا شوهرم تعریف کرد که شوهرم کلی بد و بیراه بارم کردالان من چطور به گ ...

باید ی جوری اعتماد شوهرت و جلب کنی که حرف اونارو باور نکنه 

واسه این باور میکنه چون به اونا بیشتر از تو اعتماد داره 

آره دقیقا خیلی ب اونا بیشتر اعتماد داره نمی‌دونم چرا

چون خانواده شن و باسیاست کارشونو پیش میبرن تورو آدم بده جلوه میدن 

منک سه هفتس قهرم باهاش چشم ندارم ببینمش برامم دیکه مهم نیس خسته شدم از بچه بازی و رفتارای مسخرش

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰