2777
2789

سلیطه هستیم

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش جلو روش طرف خانواده ش و بگیر نگو مامانت بگو مادرجون نگو بابات بگو پدرجون و... وقتایی که خانواده ش میان خونه ت بهترین پذیرایی و غذاها رو آماده کن که شوهرت فک کنه به خانواده ی اون بیشتر از خانواده ی خودت اهمیت میدی هرتیکه ای انداختن بهت اگه شوهرت اونجا بود سکوت کن همیشه دور از چشم شوهرت جوابشونو بده 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
سلیطه هستیم

سلیطه یعنی چی؟😂

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
همش جلو روش طرف خانواده ش و بگیر نگو مامانت بگو مادرجون نگو بابات بگو پدرجون و... وقتایی که خانواده ...

عزیزم آفرین اینا خیلی خوبه

ولی مادرشوهر من انقد موزیه 

بعد می‌ره به شوهرم میگه زن تو پشت سرت خون ب جیگرم میکنه

منکه سیاست ندارم ولی اونایی که دارن میگن بهشون چیزایی که نیاز دارنو میدیم 

قدرت 

احترام 

اعتماد

وبلدن کجا وچجوری از این نیاز های مردابه نفع خودشون استفاده کنن

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم