2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی درسی تدریس میکنه؟

ریاضی فیزیک شیمی کامپیوتر ، نرم افزار پایتون ، mcnp , مدرسه ها و دانشگاه های ایرانی و خارجی کنکورای بین المللی 

کنکور بین المللی منظورم اینه که سفارشی تدریس می‌کنه یعنی مثلاً میگی هدفم قبولی آزمون دندون پزشکی فلان کشوره بررسی می‌کنه  درسای آزمونش رو تیپ بندی میکنه کلاس رو تشکیل میده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

چون باید پول بدن کلاس کنکور و مشاوره و کتاب تست بیچاره ها پول ندارن نمیتونن قبول بشن

ببین خواهر من تدریس کنکوری می‌کنه کلاساش واقعا گرون هم هست چون واقعا ارزشمنده 

ولی خودش هیچ وقت یک دونه کلاس هم شرکت نکرده بود هیچ وقت حتی کتاب تست هم نمی‌خرید همیشه از کتابخونه امانی می‌گرفت و خودخوان بود 

همیشه میگه اونی که نمی‌خواد تلاش کنه باید پول خرج کنه 

یعنی صرف این نیست که چون پول نداره محکومه به قبول نشدن دانشگاه های خوب 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین خواهر من تدریس کنکوری می‌کنه کلاساش واقعا گرون هم هست چون واقعا ارزشمنده ولی خودش هیچ وقت یک دو ...

رتبه های برتر دیدی؟چند درصدشون از مدارس دولتیه؟خواهر شما چند سال پیش کنکور داد؟

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
رتبه های برتر دیدی؟چند درصدشون از مدارس دولتیه؟خواهر شما چند سال پیش کنکور داد؟

این صحبت خواهر منه که بورسیه دکترای چند تا کشور اروپایی و همینطور دانشگاه شهید بهشتی بود ولی به دلایل شخصی بورسیه دکترا رو قبول نکرده و نرفته و داره تدریس می‌کنه 

می‌دونی چرا رد کرد ؟ چون بورسیه شدن براش شرایط خارق‌العاده نیست فقط چون کنکوری خوندن رو بلده

هر سالی دکترا امتحان بده قبوله چون مقاله های عالی ای هم داره زبانش هم اوکیه 

اینطوری حتی اگر بورسیه رو از دست بده هم از نظرش اتفاق خاصی نیفتاده ، قبلاً هم مدرسه عادی درس خونده 

داریم در مورد الان حرف می‌زنیم نه چند سال پیش 

ولی شما در مورد کنکور کارشناسی‌ صحبت می‌کنی من دکترا

کسی که تدریس می‌کنه قطعا از کسی که داره امتحان میده و احتمالا استرس های ذهنی داره اشراف بیشتری داره 

خواهر من همین کاری که الان برای شاگرداش می‌کنه رو قبلاً خودش انجام داده 

مسیر همونه 

هر کسی هم که مشاوره کنکور میگیره ازش فقط روش خوندن رو بهش توضیح میده طرف می‌ره و واقعا اگه پرتلاش باشه سرنخ رو میگیره و موفق هم میشه 

به نظر من مشاوره گرفتن از کلاس رفتن مهم تره چون خط مشی داشتن اجازه نمیده آدم روی تردمیل بی هدف بدوه