2777
2789
عنوان

لعتت به پاییییز

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 105 پست

هر فصلی به جز این تابستون مزخرف با این هوای بدش عالیه . انقدر توی گرمای ۵۰ درجه و بی برقی اذیت شدیم امسال که همین که هوا خنک بشه کافیه به نظرم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگهای زرد و نارنجی و قرمز روی درختها و روی زمین خییییلی زیباست. باد خنک و بارون پاییزی، عطر نارنگی، ...

راستش یرگ زرد و نارتجی برای دو روزه بعدش خشک خشک میشه

باد خنک هم اگه سینوزیت نداشته باشی خوبه،نه مثل من

عطر نارنگی؟خب اینننن همه میوه تابستونی هست

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

هوا خنک میشه 

و تمیزتر 

بارندگی هست نعمته برکته 

حالا هر کسی سلیقه ی داره 

ولی من باز از تابستون بدم میاد 

همش دوش بگیرم و لباس بشور و... 

هوا آلوده اس

شب آرامش بیشتری داره تو فصول سرد 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

تو مریضی اگه واسه سینوزیتت میگی سر بند بزار و گوشیتو گرم نگه دار ماسک بزن اگه واسه برگ درختان میگی وقتی رنگ برگای نارنجی شدن برو جنگل بشین عکس بگیر ببین چقدر قشنگن چقدر آرامش میدن

همین روزای کوتاه . هوای سرد شده

درک نمیکنم

افتاب نخوره بهتون افسردگی نمیگیرین؟روانشناس ها میگن افتاب نیازه برای جلوگیری از افسردگی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

از اینکه گرم نیست 

از گرما متنفرم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دقیقااصلا من از بچگی یادمه تو پاییز و زمستوناز مدرسه میومدم درس میخوندم کلاس میرفتم بعد دوباره میومد ...

حالا ما اهوازیم مگر اینکه زجه بزنیم تازه تو زمستون هوا خنک شه و دو قطره بارون بیاد...درکل کل یال هوامون گرمه پس تابستونو عشقه ک تعطیله😂