خانم خوبیه ولی مادرشوهرم با مامانش همیشه یعنس مادربزرگ شوهرم اونم از اسن زنای پخته و سر زبون دار که مثل موم همه رو میخواد تو مشتش نگه داره سیاست بیست .الان از وقتی من ازدواج کردم مادرشوهرمو مادربزرگ و خواهرشوهرم که دانشجو همیشه هرجا رفتیم باهامون بودن فقطم میگن با شوهر من سفر خوش میگذره و چسبیدن به شوهرم .الان دیگه جلو جلو هزار بار جلو شوهرم میگن تابستون کجا میبریمون عید کجا میبریمون فلان تعطیلات کجا میبریمون جلو جلو برنامه ریزی میکنن شوهر منم که گوش به فرمانشون .الان واقعا چند سال من همش با اینا تو سفر بودن دیگه خسته شدم مادربزرگشم ماشاالله زبون شخوبه نمیتونی حرفی بزنی الان یه کاری که مادرشوهرم بگیم تا یه شهر نزدیکم میخوایم بریم سریع قبول مسکنه یعنس من یکبار از زبون این نه نشنیدم بگه نه خودتو زنت برین بخدا خسته شدم .به شوهرمم میگم ولی باز انگار نه انگار
اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیشه اولین نفر شوهرم باهام بد میشه .اخه اوناهم سیاستشون خوبه وقتی میریم سفر تو ماشین هیچ حرف اضافه ای نمیزنن که مبادا نظر شوهرم عوض بشه هرچی شوهرم بگه میگن چشم