خانما یه سوال دارم لطفا اگه اطلاع دارین بگین ، خانمی که کاشت ناخن داره غسل و وضو ایشون صحیح نیست ، و امروز شنیدم که غذا یا خوراکی هم که این خانم درست میکنه اشکال شرعی داره ، توی گوگل سرچ کردم اما به جواب درستی نرسیدم که خب الان بالاخره ما میتونیم از غذای ایشون بخوریم یا نه ، کسی در این باره اطلاع داره؟ فقط لطفا اسم مرجع تقلید تون هم بگید❤️ مرسی
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واه کافر نیست که فقط نمازش وغسلش قبول نیست بالاخره مسلمونه خداروقبول داره بخور بره
منم تا الان اهمیت نمیدادم ولی امروز شنیدم شک کردم ، سرچ هم کردم تو گوگل گفت اشکال شرعی داره ولی غذا نجس نیست ، متوجه نشدم بالاخره چجوره
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
وقتی غسلش مشکل داره یعنی بر حیض یا جنابت مونده و روی همه چیز تأثیر داره.
آخه الان تو خانواده چند نفر هستن که کاشت دارن ، ما که نمیتونیم تو مهمونی دعوتشون نکنیم یا خونه شون نریم🤔🥲
منم تا الان اهمیت نمیدادم ولی امروز شنیدم شک کردم ، سرچ هم کردم تو گوگل گفت اشکال شرعی داره ولی غذا ...
عزیزه دلم ببین
درسته که غسل و وضوی ایشون درست نیست ولی غذا درست کردن که اشکالی نداره اونکه میگن بهتره نخورید از باب انرژی که اون غذا میگیره میگن و بیشتر معنویه اصلا حکم خاصی نداره
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕