2777
2789
عنوان

به نظرتون شدنیه 🤔میشه که بشه

100 بازدید | 7 پست

من دو تا خواسته  دارم از خدا واسه کمتر از ده روز پیش رو می‌خوام اتفاق بیفته ینی مهلت تا همون موقع ست همه ی امیدم به خداست میشه دعا کنید چون میگن دعای دیگران در حق ما مستجاب میشه هر بار دعا کردید گرفته حتما این بارم میگیره دیگه شاید یه نفر بین شما نفسش گرم باشه و خدا به خاطر اون دو تا حاجت منو بده 

راستی حتما کامنت کنید دعاتونو 

منم برای هر کدومتون به نیت سلامتی و  حاجتتون حمد میخونم سوره حمد برای حاجت روایی توصیه شده برای همین میخونم امید به خود خدا که بشه 

دعام کنید کاش چند روز دیگه بیام ریپلای کنم بگم جفتش انجام شد و حاجتمو گرفتم ینی میشه که بشه ؟

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

ایشالا خدا خودش خواسته ای که میخوای رو همین امشب برات برآورده کنه ایشالا که مشکلت حل بشه و به خواسته هات برسی از خدا میخوام که جوری خوشحالت کنه که از خوشحالی ندونی چیکار کنی 

برات ی صلوات هم فرستادم

شدنیه عزیزم چرا نشه

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا میخوام که اگر برات خیره بشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ایشالا خدا خودش خواسته ای که میخوای رو همین امشب برات برآورده کنه ایشالا که مشکلت حل بشه و به خواسته ...

ممنونم خدا کنه بیام ریپ بزنم بگم جفت حاجتمو گرفتم ....

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
فقط از خدا بخواه خدا حواسش بهت هست ما بنده ها جز خدا کیو داریم ؟

واقعا .....

دعا کن بیام ریپ بزنم خبرشو بدم بگم دو تا حاجتمو گرفتم