2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین تو بیمارستان کمالی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست
نه هیچی جز ویتامین

به دکترت حتما درباره پی آی بگو

انشاالله به سلامت بیاد دنیا

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌مگه مشکلی داری 

من تو بارداری چیزی بهم نگفتن بچه ام که دنیا اومد گفتن قلبش صدا اضافه داره اکو انجام دادن گفتن هم قلبش بزرگ شده هم دوتا سوراخ داره از دوماهگی دارو میخوره الان ۱۷ ماهشه یه دونه سوراخ هاش خداراشکر بسته شد مونده اون یکی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم‌مگه مشکلی داری من تو بارداری چیزی بهم نگفتن بچه ام که دنیا اومد گفتن قلبش صدا اضافه داره اکو ا ...

نه مشکلی نبود سری قبل تو اکو قلبش

فقط چون تک شریانی هست هم nt3.4باید دوباره انجام بدم

سری قبل رفتم بیرون اینسری پیش دکتر ابریشمی گرفتم تو بیمارستان هم انجام میده مطب بیرونش نزدیک ۳تومنهت ...

عیب نداره عوضش خیالت راحت میشه سالمه سالمه انشالله که سالمه تنش سلامت باشه  به وقتش بیاد بغلت

سری قبل رفتم بیرون اینسری پیش دکتر ابریشمی گرفتم تو بیمارستان هم انجام میده مطب بیرونش نزدیک ۳تومنهت ...

خیالت راحت دگتر ابریشمی هرجاباشه دقیق

استرس هات بهش بگو آرومت میکنه

دکترت کیه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.