2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم

543 بازدید | 32 پست

ببخشید بابت سوالم ولی من خیلی ترشح دارم  لباس زیرم همیشه خیسه

عفونت هم ندارم . پس از چیه؟ 

مجردم  

ایا عادیه ؟ 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ی حدیش عادیه چون اون محیط باید مرطوب باشه اگ رنگ خاصی داره مثلا زرد و.. یا بوی بدی داره یعنی عفون ...

نه رنگ و بو نداره 

شفاف و بدون بو بد مشکلی نداره دیگه جوونی رحمتم صحیح و سالم هرماه آماده باروری

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
واس هیمن الان از هوش مصنوعی پرسیدم اینو😂😂اگر بد بو نیست یا رنگ نداره و درد و خارش و سوزش نداری اوک ...

فکر کنم ارههه