2777
2789
عنوان

واکسن آنفلانزا برای کودکان

60 بازدید | 16 پست

سلام مامانا خوبین؟تا حالا واسه بچهاتون واکسن آنفلانزا زدین؟؟پسرمن یکسالو نیمشه پارسال چندبار مریض شد و یبارم بستری شد منم به شدددت ادم استرسیم خیلی از پاییز میترسم که باز بیماریای بچها شروع بشن بنظرتون واسه بچم بزنم واکسن رو؟؟تا حالا هیچجا راجب ضرر واکسن آنفلانزا چیزی به گوشتون نخورده؟

تا سرمانخورده بزن

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله فراووون از ضررش شنبدم و این هم بگم واکسن یک سری ویروس ها را پوشش میده مثلا اکه کرونا بیا. ربطی ی ...

واقعا؟؟؟چی بودن ضرراش؟اخه آنفلانزا خیییلی زیاد شده ادم میترسه.پارسال حدود پنج شش بچه اطراف ما بخاطر همین مریضیا.....

در مورد هر واکسنی شایعه زیاده. اینجا می پرسی الان یکی میاد می گه عمه من زد فلج شد. در حالی که مشکل هیچ ربطی به واکسن نداشته. من اگه بچه به اون سن داشتم حتما و بدون شک می زدم. خودم هم ببست ساله می زنم.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
از دو سالگی تا ۵ سالگی پسرم هر سال زدم و خیلی هم راضی بودم شما هم از متخصص اطفال بپرسید

واقعا؟؟دیگه ویروس بدی نگرفت پسرتون؟پسرمن هنوز دوسالش نشده.بله حتما هفته دیگه میرم از دکترش میپرسم

در مورد هر واکسنی شایعه زیاده. اینجا می پرسی الان یکی میاد می گه عمه من زد فلج شد. در حالی که مشکل ه ...

درست میگی ولی خب باور کن واسه یه مادر خییییلی سخته هرکارب بخوای بکنی دوبه شک میشی.من از آینده میترسم ک بدنش دیگه ضعیف بشه و هرسال نیاز به واکسن داشته باشه

واقعا؟؟؟چی بودن ضرراش؟اخه آنفلانزا خیییلی زیاد شده ادم میترسه.پارسال حدود پنج شش بچه اطراف ما بخاطر ...

من دکتر پسرم گفت نزن هر واکسنی مقداری جیوه که ماده سرطانزایی هست داره علاوه بر این دختر دوستم پنج سالگی واکسن آنفولانزا زد و همونحا بیهوش شد و برد دکتر و...گفتن برای بچه ها توصیه نمیشه

من دکتر پسرم گفت نزن هر واکسنی مقداری جیوه که ماده سرطانزایی هست داره علاوه بر این دختر دوستم پنج سا ...

وااای خاک تو سرم.پس نمیزنم واسه من بچم حالش بد بشه سکته میکنم نمیتونم