کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من... 🌓💛. ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن دور از تو بادا اهریمن ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی بردشت من ، باران تویی در چشم من ، تابان تویی ایران من.. ایران من آن مهر جاویدان تویییی(((:
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
در مورد هر واکسنی شایعه زیاده. اینجا می پرسی الان یکی میاد می گه عمه من زد فلج شد. در حالی که مشکل هیچ ربطی به واکسن نداشته. من اگه بچه به اون سن داشتم حتما و بدون شک می زدم. خودم هم ببست ساله می زنم.
در مورد هر واکسنی شایعه زیاده. اینجا می پرسی الان یکی میاد می گه عمه من زد فلج شد. در حالی که مشکل ه ...
درست میگی ولی خب باور کن واسه یه مادر خییییلی سخته هرکارب بخوای بکنی دوبه شک میشی.من از آینده میترسم ک بدنش دیگه ضعیف بشه و هرسال نیاز به واکسن داشته باشه
واقعا؟؟؟چی بودن ضرراش؟اخه آنفلانزا خیییلی زیاد شده ادم میترسه.پارسال حدود پنج شش بچه اطراف ما بخاطر ...
من دکتر پسرم گفت نزن هر واکسنی مقداری جیوه که ماده سرطانزایی هست داره علاوه بر این دختر دوستم پنج سالگی واکسن آنفولانزا زد و همونحا بیهوش شد و برد دکتر و...گفتن برای بچه ها توصیه نمیشه
عزیزم صرفا با حرف چندنفر تو فضای مجازی میای تصمیم میگیری؟الان منم مثلا الکی بگم فلانی زد حالش بد شد شما نباید باور کنی. با پزشک اطفال مشورت کن طبق نظر اون بزن