2777
2789
الهی که سلامت و باشید و دلتون شاد 🥰التماس دعا

قربون شما خواهر قشنگم🥰❤️

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
قربون شما خواهر قشنگم🥰❤️

سلامت باشید 

هر وقت تاپیک اومد لطفا لایکم کنید پست ها رو بذارم ممنونم گلم😘

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشید هر وقت تاپیک اومد لطفا لایکم کنید پست ها رو بذارم ممنونم گلم😘

چشم

فعلا که نیومده

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
چشمفعلا که نیومده

یکبار دیگه تاپیک بزن 

حواست به شخصی باشه 

اگر تایید شد میگمت سریع بیا

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یکبار دیگه تاپیک بزن حواست به شخصی باشه اگر تایید شد میگمت سریع بیا

مدام چک میکنم خبری نشده فعلا

مدام چک میکنم خبری نشده فعلا

تایید شد بدو

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خداوند ميفرمايند:🌟

ای فرزند آدم تو را در شکم مادرت قرار دادم و صورتت را پوشاندم تا اینکه از رحم متنفر نگردي

صورتت را به سمت پشت مادرت قرار دادم تا بوي غذا و معده تو را نيازارد!

برایت متکا در سمت راست و چپ قرار دادم که در راست کبد و در سمت چپ طحال ميباشد تا بيارامي.

بر تو در شکم مادر نشست و برخواست را آموزش دادم.

آیا کسی غیر از مـــن را توانایی چنین کاری هست⁉️

وقتی مدت حمل به پایان رسيد و مراحل آفرينشت تکمیل گرديد.

بر فرشته مامور بر ارحام امر کردم که تو را از رحم خارج و با نرمش بالهایش به دنيا وارد کند.

دندانی که چیزی را ريز کند نداشتي!!

دستی که بگيرد و قبض کند نداشتي!!

قدم و گامي برای سعی و رفتن نداشتي!!

از دو رگ نازک در سينه مادرت طعامي بصورت شيرخالص که در زمستان گرم و در تابستان سرد باشد برايت غذا قرار دادم  مهر و محبتت بر قلب پدر و مادرت قرار دادم تا تو را سير نميکردند خود سير نميشدند.و تا تو را نمي آسودند خود استراحت نمیکردند!❤️💔اما وقتی پشتت قوت گرفت و بازوانت پرتوان شد به مبارزه من قیام نمودی در خلوت نافرمانی من کردی و از من حيا ننمودي❗️

✨️✨️اما باز هم و با همين صورت: اگر بخواني مرا اجابتت کنم.

و اگر از من بخواهی و سؤالم کنی بدهمت و برآورده کنم!!!

اگر بســـويم بازآیـــی ميپذيرمت!! ✨️✨️

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

خداوند ميفرمايند:🌟ای فرزند آدم تو را در شکم مادرت قرار دادم و صورتت را پوشاندم تا اینکه از رحم متنف ...

❗️شگفتا از تو اي فرزند آدم هنگامیکه متولد شدي در گوشت اذان گفتند بدون نماز؛ و هنگام مرگت نماز بر تو اقامه شد بدون اذان !!!👂

❗️شگفتا بر تو اي فرزندآدم هنگام تولد ندانستي چه کسی تو را از شکم مادر خارج گردانيد و هنگام مرگ ندانستی چه کسی تو را 

بر قبر وارد نمود!

شگفتا اي ابن آدم هنگام تولد غسل و نظافت شدی و هنگام مرگ نيز غسلت دادند و نظافتت کردند!

❗️شگفتا از تو اي فرزندآدم هنگام تولد بر شادي و مسرت اطرافيانت آگاه نبودی و هنگام مرگ برسوگ و شیون و گریه واندوهشان!

عجبا از تو اي فرزندآدم در شکم مادر در مکان تنگ و تاریک بودی و بعد از مرگ دوباره در مکان تنگ و تاریک قرار ميگيري

عجبا اي فرزندآدم وقت تولد با پارچه پیچانده شدی تا به پوشانندت و وقت مرگ باز با پارچه می پيچانندت تا پوشانده شوی

❗️شگفتا بر تو اي فرزندآدم وقتی متولد ميگردي و بزرگ میشوی ازمدارکت و مهارتهايت مردم جویا ميشوند و وقتي بمیری ملائکه از کردار و اعمال صالحت خواهند پرسيد

پس برای آخرتت چه مهيا و آماده کرده اي⁉️

بجاست که از صمیم قلب❤️ بگوئیم:

✨️الله اکبراشهدان لااله الاالله و اشهد ان محمدا رسول الله...✨️

قد قامت الصلاة 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

❗️شگفتا از تو اي فرزند آدم هنگامیکه متولد شدي در گوشت اذان گفتند بدون نماز؛ و هنگام مرگت نماز بر تو ...

▫️◽️◻️🟪  امير المؤمنين عليه السلام :

اَلأيّامُ صَحائِفُ آجالِكُم، فَخَلِّدُوها أحسَنَ أعمالِكُم.

📖  روزها صفـــحات عمـــر شما هستند 

آنها را با نيكوترين و زیباترین كـــردارها و اعـــمالتان

جاويـــد و ماندگـــار سازيد.

غرر الحکم،ج ۱، ص ۱۱۵

بسم الله الرحمن الرحیم

درآیات قبل سوره مبارک مومنون : کفار بعد از مرگ می‌گویند: 

🔙الهی ما را به دنیا برگردان تا کاری کنیم تو از ما راضی باشی

خداوند آن‌ها را رد می‌کند و در این آیه 105 می‌فرماید

🌟🟣مگر آیات و دستورات من توسط پیامبرانم برای شما 

تلاوت نشد ؟چرا گوش ندادید و چرا تکذیب کردید؟﴿105﴾

➖️کافران در دفاع از خود می‌گویند: پروردگارا بدبختی و جهل

بر ما چیره شد و ما قوم گمراهی بودیم. ﴿106﴾

➖️خداوندا ما را از این عذاب و دوزخ رهایی ده. اگر دفعه 

دیگری اشتباه و خطا کردیم مشخص می‌شود که ظالم هستیم 

و مستحق عذاب.﴿107﴾

🌟🟣به آن‌ها ابلاغ می‌شود ساکت باشید. بس با جسارت با 

من سخن مگویید.﴿108﴾

🌟🟣یاد دارید به جمعی از بندگان من که اهل ایمان و تقوی بودند و می‌گفتند: پروردگارا ما ایمان آورده‌ایم از گناهان ما درگذر و به ما رحم کن «وَ أَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ» فقط به خاطر ارتباط باخدا به آنان اهانت می‌کردید؟؟ ﴿109﴾

🌟🟣شماها این بندگان مخلص ما را به مسخره می‌گرفتید و به‌جایی رسیده بودید خدا را فراموش و مغرور شده بودید و به عبدان من می‌خندیدید حالا چه توقعی دارید؟؟ ﴿110﴾

«… فیِ جَنَّاتٍ یتَسَاءَلُونَ• عَنِ الْمُجْرِمِینَ• مَا سَلَککمُ ْ فیِ سَقَرَ• قَالُواْ لَمْ نَک مِنَ الْمُصَلِّینَ.»:🌟

🌳آنها در باغهای بهشتند و سؤال می کنند از مجرمان.

🔥 چه چیز شما را به دوزخ وارد ساخت ❓️

می گویند: ما از نمـــازگزاران نبودیم.[مدثر، آیات ۴۰ _۴۳]

🟣 آرزوی بی نماز در حال جان دادن⬇

از پیامبر روایت است که گروهی در حال جان دادن میگن

🌎خـــدایا مـــا رو به دنـــیا برگـــردون تا کار خوب

انجام بدیم 

✨️خدا میفرماید: هـــرگـــز ❌️

این گروه بی نماز ها هستن و حاضرن برگردن و به جای 

۱۷ رکعت ۱۷۰ رکعت در روز نماز بخوانن 

😔ولی این درخواست از اونا پذیرفته نمیشه

ای که دســـتت می رســـد کـــاری بکن

پـــیش از آن کــز تو نـــیاید هیچ کـــار

.

وقتی داور سوت پایان رو می زنه🏁

بازیکنان اگر هزار گل هم بزنن⚽️

هیچ کدوم قبول نمیشه.✖️

این مثالی هست برای این آیه ها(سوره یونس)👇

فرعون وقتی در دریا در حال غرق شدن بود🌊

گفت : من به خدا ایمان آوردم

وحی آمد : الان در حالیکه از مفسدین بودی ؟ 

حال که پرده کنار رفته  عذاب آخرتت رو دیدی ❓️

ایمان تو پذیرفته نمیشه✖️

.

وقتی داور سوت پایان رو می زنه🏁بازیکنان اگر هزار گل هم بزنن⚽️هیچ کدوم قبول نمیشه.✖️این مثالی هست برا ...

🌟 اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ🌟

🌟بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ🌟

هم آنان که همواره خداوند را در حال ایستادن و نشستن و خوابیدن یاد کرده و پیوسته در آفرینش آسمان ها و زمین اندیشه می کنند، [و از عمق دل می گویند پروردگارا! این جهانِ 

با عظمت] را بیهوده نیافریدی، تو پاک و منزّهی،

ما را از عذاب آتش نگاه دار 🤲

_ سوره آل عمران، آیه ۱۹۱

🌟به نام خداوند سبحان و پاک🌟

🔹️💠🔹️سـ🌹ــلام یـــاد آوری نـــماز🔹️💠🔹️

یاد خدای منّان در دلهاتون پرفروغ

هر روزتون سرشار از اندیشه و نور هدایت خداوندی 

نمازهاتون همیشگی و مقبول 🤲

لطفاً از پیام ریپلای شده،مطالعه کنید 

آثار نماز (دفع شیطان و نفس) 

🔮شیطان و هوای نفس محاصره ات کرده اند!
بساط گناه و معصیت مهیاست!
💔ولی ته دلت میلرزد که فردای قبر و قیامت با آتش این گناه چه خاکی به سر کنیم؟ !

خدا اینجاها برایت راهی طراحی کرده از سر مهربانی↘️
«إِذا فَعَلُوا فاحِشَةً أَوْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ ذَكَرُوا اللَّه‌.»[آلعمران/135]

⬅️  این شیطان و هوای نفس، به ذکر خدا و نمازحساسیت شدید دارند و با همان تکبیر اول، فراری میشوند!
پس تا کار دستت نداده اند، وضو بگیر و پناهنده شو به قلعه و پناهگاه نماز و ذکر خدا، خودت را از مهلکه معصیت، نجات بده؛

🔻کار شیطان چیست؟

🏷گناه را برای انسان زینت میدهد!

🏷گناه را قشنگ و لذیذ جلوه میدهد 

بسم الله الرحمن الرحیم 

«إِنَّ الَّذینَ ارْتَدُّوا عَلى‏ أَدْبارِهِمْ مِنْ بَعْدِ ما تَبَیَّنَ لَهُمُ الْهُدَى الشَّیْطانُ سَوَّلَ لَهُمْ وَ أَمْلى‏ لَهُم‏»؛

کسانى که  بعد از روشن شدن هدایت براى آنها، پشت به 

حق کردند، شیطان اعمال زشتشان را در نظرشان زینت داده 

و آنان را با آرزوهاى طولانى فریفته است.😔

📖(سوره مبارکه محمد آیه۲۵ ).