2777
2789
کسانی که اتمام حجت امام تاثیری بر عقایدشان نمیزارد و همچنان اصرار دارن بر اعمال و رفتارشان کسانی که‌ ...

کامله الان؟ 

👇🏻

امام زمان عج الله با سَران کُفر و استکبار جهانی ، 

ظالمان ، جنایت کاران ،

و رانت خواران و کسانی که با انتشار اسلام ضربه مهلکی میخورند 

کسانی که اتمام حجت امام تاثیری بر عقایدشان نمیزارد و همچنان اصرار دارن بر اعمال و رفتارشان 

کسانی که‌ قران را به نفع خودشان و به رأی و سلیقه شخصی تعبیر و تأویل میکنند 

و بعد ظهور با همین قرآن بر علیه امام‌ احتجاج میکنند ...(دلیل می آورند)

کسانی مثل سفیانی که شاید یک فرد خاص و یا یک جریان و نحله ی کفر آمیز باشد

و با عقاید باطل و کذایی رو به روی امام می ایستند ...

و رو به روی امام زمان می ایستند و نبرد میکنند .

اول اتمام حجت میشه بعد که مخالفت کردند ...

و مقابل امام ایستادند 

با انها مقابله میشود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴 اشتیاق امام نسبت به محبین و منتظرین

🌕 آقا امام صادق علیه‌السلام فرمودند:

«سوگند به خدا كه من بوى شما را دوست دارم 

و ارواح شما را دوست دارم و زيارت و ديدار شما را دوست دارم 

و حقا كه من بر دين خدا و دين فرشتگان خدا هستم

اى شيعيان ، شما با ورع مرا بر اين دين يارى كنيد ؛

من در تمام مدينه مانند يک دانه جو تک و تنها هستم ،

در تمام مدينه حركت مى‏ كنم 

تا يكى از شما را ببينم و با ملاقات و ديدار او، 

استراحت ‏خاطر برايم حاصل شود.»

📗بحارالانوار،ج ۶۵، ص۲۸📗الدعوات (راوندی) ص ۲۷۴

📗المحاسن ج۱، ص ۱۶۳

🔴 اشتیاق امام نسبت به محبین و منتظرین🌕 آقا امام صادق علیه‌السلام فرمودند:«سوگند به خدا كه من بوى ش ...

اهل بیت صلوات الله علیهم منتظر شما هستند راستی ، امام زمان عجل الله فرجه نیز مشتاق ماست:

🌕حضرت مهدی علیه‌السلام:
اگر دعا کنید،

برای دعایتان آمین میگویم و چنان چه دعا نکنید،

من برایتان دعا میکنم. 

برای لغزش هایتان استغفار میکنم و حتی بوی شما را دوست دارم...

🔴 آیا امام عصر(عج )گردن می‌زنند؟!

شاید شما هم دیده باشین  اشخاصی که در ذهن خودشون از وجود مقدس امام زمان عج جز شخصیتی شمشیر بدست که جوی خون به راه می اندازد

و از کشته ها پشته ها می سازد ، ذهنیت و تصویر دیگری ندارند!

تاسف بار آن است که این طرز تفکر و ذهنیت را به دیگران نیز انتقال می دهند و سیمای مهربان و عدالت گستر آن حضرت را در اذهان و افکار عمومی مخدوش می نمایند

و از دعا برای ظهور ایشان (که تنها راه نجات است) منصرف می دارند ! 

… و این از بزرگترین جفاها به آن وجود سراسر مهر و شفقت و رحمت است.

🔴 آیا امام عصر(عج )گردن می‌زنند؟!شاید شما هم دیده باشین اشخاصی که در ذهن خودشون از وجود مقدس امام ...

حتی برخی از دین باوران ،از روی مزاح یا عدم توجه به پی آمدهای منفی کلام خویش ،از جای شمشیر امام عصر ع بر روی گردن خود و یا دیگران سخن می گویند!

این جاست که باید بر غربت امام عصر ع خون گریست و در این مصیبت ،گریبان چاک کرد .

آیا غربت از این بالاتر متصور است؟

امام مهربانی که نه تنها دوستان و محبان، که دشمنانش به برکت او زنده اند و نفس می کشند و روزی می خورند، امام مهربانی را که از پدر دل سوزتر، از مادر مهربان تر و از برادر صمیمی تر است، امام مهربانی را که قرار است با آمادنش اشکی از گوشه ی چشم یتیمی نچکد و کسی رنج گرسنگی نکشد و دردمندی از درد ننالد و گرفتاری در حبس نماند و بدهکاری از پرداخت قرض خویش عاجز نباشد و بی پناهی گوشه‌ی خیابان نخوابد و سفره ی بدون نان نماند.

حتی برخی از دین باوران ،از روی مزاح یا عدم توجه به پی آمدهای منفی کلام خویش ،از جای شمشیر امام عصر ع ...

امام مهربانی را که بناست انتقام مظلومان و ستم دیدگان تاریخ را بستاند،

امام مهربانی را که قرار است غم ها را پایان دهد ، 

درد ها را درمان و نابسامانی ها را سامان بخشد…

حقیقت این است که وجود امام زمان  هم چون خاتم الانبیا ص رحمه للعالمین است

و از القاب شریف او کاشف البلوی، غوٍث، رحمه الواسعه، کهف و … است.

این القاب در روایات، ادعیه و زیارت ایشان به وفور یافت می شود. 

در زیارت جامعه کبیره اهل بیت پیامبر ع را معدن رحمت، نهایت بردباری و گذشت، اصل و ریشه ی کرم و محبت، برطرف کننده ی غم ها و آسان کننده‌ی سختی ها خطاب می کنیم.

﷽❣️🍁

سلام دوستان این متن رو بخونید 

شاید سوال خیلی از ماها باشه🙂

یکی از دوستان خوب امام زمان ارواحنافداه نقل می کند:

روزی با یکی از افرادی که بصورت ظاهر چهره مقدس مآبانه داشت درباره ظهور امام زمان صلوات الله علیه صحبت می کردیم.

به او گفتم:

«ما باید مردم را به یاد امام زمان بیندازیم و برای فرج آن حضرت دعا کنیم.»

او دست خود را روی گلویش گذاشت و گفت:

«امام زمان بیاید و گردن ما را بزند؟؟؟!!! »

من خیلی دل شکسته شدم💔و بغض گلویم را گرفت😔

و با حالت گریه به منزل رفتم و در مظلومیت امام زمان اشک زیادی ریختم😭

و حتی غذا نتوانستم بخورم...

تا آنکه تقریبا بین خواب و بیداری حضرت ولی عصر را در حالی که محزون بودند دیدم،در همان حال آن حضرت سه مرتبه فرمود:

تهمتم می زنند،

تهمتم می زنند،

تهمتم می زنند. 

⬅️چقدر باید ما بی معرفت باشیم که درباره امام مهربانی که خداوند به او لقب "رحمة للعالمین" داده است اینطور حرف بزنیم و موجب دوری مردم از آن حضرت و ترساندن آنان از ظهور مقدسش گردیم.📚راهی بسوی نور ص۱۸۴

❓پس یک سوال مطرح میشود که امام زمان با چه کسانی مقابله میکند.. 👇🏻

﷽❣️🍁

سلام دوستان این متن رو بخونید 

شاید سوال خیلی از ماها باشه🙂

یکی از دوستان خوب امام زمان ارواحنافداه نقل می کند:

روزی با یکی از افرادی که بصورت ظاهر چهره مقدس مآبانه داشت درباره ظهور امام زمان صلوات الله علیه صحبت می کردیم.

به او گفتم:

«ما باید مردم را به یاد امام زمان بیندازیم و برای فرج آن حضرت دعا کنیم.»

او دست خود را روی گلویش گذاشت و گفت:

«امام زمان بیاید و گردن ما را بزند؟؟؟!!! »

من خیلی دل شکسته شدم💔و بغض گلویم را گرفت😔

و با حالت گریه به منزل رفتم و در مظلومیت امام زمان اشک زیادی ریختم😭

و حتی غذا نتوانستم بخورم...

تا آنکه تقریبا بین خواب و بیداری حضرت ولی عصر را در حالی که محزون بودند دیدم،در همان حال آن حضرت سه مرتبه فرمود:

تهمتم می زنند،

تهمتم می زنند،

تهمتم می زنند. 

⬅️چقدر باید ما بی معرفت باشیم که درباره امام مهربانی که خداوند به او لقب "رحمة للعالمین" داده است اینطور حرف بزنیم و موجب دوری مردم از آن حضرت و ترساندن آنان از ظهور مقدسش گردیم.📚راهی بسوی نور ص۱۸۴

❓پس یک سوال مطرح میشه که امام زمان با چه کسانی مقابله میکنه .. 👇🏻

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

﷽❣️🍁سلام دوستان این متن رو بخونید شاید سوال خیلی از ماها باشه🙂یکی از دوستان خوب امام زمان ارواحناف ...

@کاربریپاکشده‍ 

متن با یه کوچولو تغییر 

و همون عکس پست بالایی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@کاربریپاکشده‍ سلام عزیزم متن و عکس امتحان کن ببین مشکلی نداره؟

سلام گلم

ممنونم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
@کاربریپاکشده‍ متن با یه کوچولو تغییر و همون عکس پست بالایی

سلام خواهرجان 

عکس و متن رو گذاشتم و ارور نداد فقط اینکه مگه عکس همون اول منتشر میشه؟

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
سلام خواهرجان عکس و متن رو گذاشتم و ارور نداد فقط اینکه مگه عکس همون اول منتشر میشه؟

نه طول میکشه 

تا تاپیک تایید بشه باید حواست باشه 

راستی 

یه متن هم بهت باید بزاری پست اول

کامله الان؟ 👇🏻امام زمان عج الله با سَران کُفر و استکبار جهانی ، ظالمان ، جنایت کاران ،و رانت خوارا ...

@کاربریپاکشده‍ 

از بعد استیکر 👇🏻 بزار 

پست اول باید باشه