2777
2789
چرا از اول معلوم بود و متوجه شدم منتها ادم داغه

آره وقتی عاشق میشی اهمیت نمیدی به این چیزا 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

خود واقعیشو تو نامزدی دیدم

رفتار بدش چیه

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبی هاشو میگی

زیاده خوبیاش  باب میلمه در کل    فقط تنها ایراد بزرگش همینه  ک من با چشم باز پذیرفتم     مثلا یکماهه سر انتخاب خونه  ک بخریم کوتاه نیومده ک من انتخابش کنم بعنوان زن خونه

سلام اینجا دوستان خیلی مظلوم نمایی میکنند و خودشون مبرا از گناه و اشتباه اما خانواده همسر بشدت پر اش ...

تا کامل شناخت پیدا نکردیم ازدواج کردن اشتباهه 

من تو فامیل خودم دیدم که یه ماهه سنتی ازدواج کردن 

آخه تو یه ماه دو تا آدم چجوری میتونن هم دیگه رو بشناسن 

به نظرم ادم چندسال نشون بمونه بهتره چون اگه تو شناسنامه ثبت بشه و بعدا طرف بعد از اب دربیاد واویلاس ...

دقیقا با حرفات کاملا موافقم 

ما دخترا متأسفانه احساساتی تصمیم میگیریم

تا کامل شناخت پیدا نکردیم ازدواج کردن اشتباهه من تو فامیل خودم دیدم که یه ماهه سنتی ازدواج کردن آخه ...

میگم بستگی به فرهنگ و پذیرش خانواده داره من خداشکر میکنم خانواده خودم و همسرم این بستر آماده کردن 

الان هم تنها حرفم بهت اینکه دوران دوستی نامزدی خیلی از مسائل روشن میشه اما تو نادیده میگیری پس خیلی دقیق باش

زیاده خوبیاش باب میلمه در کل فقط تنها ایراد بزرگش همینه ک من با چشم باز پذیرفتم مثلا یکماهه ...

به هر حال هر آدمی کامل نیست طبیعیه 

حسابگر فقط با من و تا حدودی خسیس ازدواج سنتی

ازدواج سنتی واقعا بده 

ازدواج سنتی واقعا بده

دقیقا الان شرایط خیلی خوب شده نسبت به بیست سال پیش الان دوستی دختر و پسر و خانواده ها پذیرفتن ولی قبلا خیلی بد می دونستن 

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.

ما ۳ سال دوست بودیم همه چی گل و بلبل بود خیلی شوخ بود همیشه حواسش بهم بود که خوشحالم کنه از روزی که ازدواج کردیم اعصاب خوردی شروع شد کم کم فهمیدم بد دله بعد از اون فهمیدم خودشیفته س یعنی هیچ کدوم از اینا رک تو دوران دوستی نفهمیده بودم و چقدر به زمین و آسمون زدیم تا بهم رسیدیم الان کلا خیلی هم جدی شده یعنی اصلا باهام شوخی نمیکنه ۱۰ ساله عروسی کردیم

ما ۳ سال دوست بودیم همه چی گل و بلبل بود خیلی شوخ بود همیشه حواسش بهم بود که خوشحالم کنه از روزی که ...

درسته تو‌ همه چی استثنا هست اما بنظرم تو ازدواج سنتی مشکلات بیشتره

سلام رفقا من یه زنم مثل خیلیای دیگه اینجا اومدم که یکم از اون چیزهایی که زندگی بهم یاد داده باهاتون دردل کنم.