2777
2789

اینجا اکثر تاپیک ها درمورد رفتار بد شوهر و خانواده‌ی شوهر و این چیزاس 

میخوام بدونم اگه همسرتون الان رفتار بدی داره، چه میدونم فحش بد میده یا خسیسه و... 

توی دوره‌ی نامزدی یا مثلا عقدتون یا حتی دوره ای که دوست پسرتون بود متوجه این بدی هاشون نشدین؟ 

اگه الان دقیق تر به رفتارای اون موقعشون فکر کنید، به نظرتون شما چون عاشقش بودین اون بدی هارو ندیدین، یا اینکه نه طرف اصلا اون موقع نشون نداده این رفتار هارو و واقعاااا نتونستین متوجهش بشین 

واقعا سواله برام چون هنوز مجردم میخوام تجربه هاتونو بدونم 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقد بودم متوجه شدم عاشقش نبودم مجبور بودم مجبور...

وقتی به پدرم گفتم رو من دست بلند میکنه گفت خوب میکنه حتما اخلاقت بده یه بارم حتی جلوی خودش گفت غرورم شکست داغون شدم دیگه مجبور به سوختن و ساختن شدم البته شوهرم رفتارای خوب هم کم نداره ولی ...

واقعا همه ابنجور نیستن

پسرا رو میگی؟ اونایی که خوبن که هیچی 

میخوام کسایی که از همسرشون ناراضی ان جواب بدن 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

من یه سری رفتارا رو تو دوستی دیدم و بعد از اینکه عقد کردیم بیشتر شد اوایل عقدم  ولی خداروشکر الان ارومیم 

کلا بعضی وقتا تو دوستی و نامزدی یه سری رفتارا رو نشون میدن

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

دوست نبودم اره همين رفتارو اون زمانم داشت الانم فرقي نكرده خوبياش هموناس بدياشم هموناس

سنتی ازدواج کردین؟ 

عقد بودم متوجه شدم عاشقش نبودم مجبور بودم مجبور...وقتی به پدرم گفتم رو من دست بلند میکنه گفت خوب میک ...

یکی از اطرافیان منم به خاطر خانوادش مجبور شد ازدواج کنه با وجود اینکه بدی هاشو قشنگ داشت با چشم میدید 

سلام 

اینجا دوستان خیلی مظلوم نمایی میکنند و خودشون مبرا از گناه و اشتباه اما خانواده همسر بشدت پر اشتباه 

ببین قبل ازدواج دو چشم داری دوتا چشم قرض من قشنگ نگاه کن چون هر چیزی حتی کوچیک بعد ازدواج مهم 

من با نامزدم دوسال دوست بودم طوری که پدرم پدرش در جریان بودن رفت و آمد خانوادگی داشتیم اما چند جلسه تراپی رفتم ، آزمون های نئو و طرحواره ها ... شرکت کردیم تا به شناخت کامل تر برسیم 

چون ازدواج مشکلات چند برابر می‌کنه 

من چون آدم شناس خوبی هستم از اول میدونستم با یه آدم یکدنده مواجهم دوسش دارم انتخاب خودم بوده و ...

خوبی هاشو میگی 

به نظرم ادم چندسال نشون بمونه بهتره  چون اگه تو شناسنامه ثبت بشه و بعدا طرف بعد از اب دربیاد واویلاست 

و حتما اگر خانواده طرف رفتار محترمانه نداشته باشن من جدا میشم  کی گفته  خانواده  مهم نیست مهمه ادم یک عمر میخواد با اون افراد رفت و امد کنه و شوهر ادم هم  حرف شنویش  بیشتر از خانوادشه 

هیچ وقت   نباید بخاطر علاقه به یه مرد ویژگی های منفی اون و خانواده اش رو نادیده گرفت