2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بازم قهر کرده😔

195 بازدید | 14 پست

این بارو نمیدونم سر چی

پدرشوهرم به شوهرم زنگ زد داشت حرف میزد گفت ۳ روز هیجی نخورده الانم از خونه زده بیرون

شوهرمم چندبار بهش زنک زد مادرش جواب نداد

کلا عادتشه سر چیزای الکی قهر میکنه و ساعت ۱ بعد ظهر با چمدون بسته میزنه بیرون(ما خوزستاتیم و هوا وحشتناک گرم) ، نزدیکای ۴.۵ بعدظهر میاد خونه ما..ازشم بپرسی کجا بودی و چرا قهر کردی یا راهنماییش کنی بدش میاد و عصبی میشه و میزنه میره خودشو گم و گور میکنه..اخلاقش خیلی خاصه اگه کوچک ترین حرفی بهش بزنیم به منظور میگیره..نمیدونم چکار کنم😔

حتی چندوقت پیش که قهر کرده بود ، اومد خونمون ، دخترم بازی میکرد بدش میمومد میگفت تو یادش میدی سر و صدا کنه من اینجا نمونم 

هنوز نیومده اما مطمعنم میاد اینجا

چکار کنم

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
ای بابا چه سخت

اره ، هممون خسته شدیم

شوهرم نیم ساعت رفته بود تو فکر حالش گرفته شد😪😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ، هممون خسته شدیمشوهرم نیم ساعت رفته بود تو فکر حالش گرفته شد😪😪

چآره ای نیست چندروز میاد و میره دیگه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

هعی بابا.مادرشوهرا قائم میکنن قهر و اینارو از عروسشون مبادا پرو شوند

واقعا نمیدونم چکار کنم

چآره ای نیست چندروز میاد و میره دیگه

به اینکه بمونه کاری ندارم..

اخلاقش خیلی خاصه

مثلا اون دفعه قهر اومده بود ، همش میگفت سرم درد میکنه و فلان

با شوهرم رفته بود دکتر .. تو تزریقاتی سنشو پرسیده بودن شوهرم گفته بود.. اونم وقتی اومد خونه انچنان اخم داشت و روشو برمیگردوند که چرا گفتی من اینقد سن دارم من سنم کمتره و اخرم همون شب رفت هرچقد شوهرم دنبالش رفته بود برنگشت 

به منم گیر میده 

واقعا نمیدونم چکار کنم

هیچی دیگه چه میشه کرد تحمل کن وقتی به خونه پسرش پناه میاره نمیشه کاری کرد کار درست اینه شما هیچی نگی وقتی اینقدر شمارو محرم رازشون میدونه چه شما چه پسرشو قهر میکنه میاد خونه شما 

به شوهرت بگو آشتیشون بده

هردو لجبازن هم شوهر هم زن

پدرشوهرم از خداشه

هیچی دیگه چه میشه کرد تحمل کن وقتی به خونه پسرش پناه میاره نمیشه کاری کرد کار درست اینه شما هیچی نگی ...

اخلاقش خیلی خاصه ..

به اینکه بمونه کاری ندارم..اخلاقش خیلی خاصهمثلا اون دفعه قهر اومده بود ، همش میگفت سرم درد میکنه و ف ...

خیلی از درون زخم داره  بنده خدا اون مثل پوست سوخته مثل پوستی که با چاقو بریده شده باشه هست که با کوچکترین چیزی دوباره زخم هاش سرباز میکنه 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم