2777
2789

سلام بچه ها چند نفر از دوستان خیلی اصرار کردن و پیام دادن بهم تو پی وی که دوباره داستان اکسم رو تعریف کنم هرچند که واقعا طنزه خود منم وقتی تعریف میکنم روده بر میشم ..

ولی خب یه تجربه میشه برای دخترای سایت که به همین راحتی به کسی اعتماد نکنن 🩷

چون تاپیک های قبلیم به لطف یک سری دوستان کارگاه بسته شد  

حالا نمیدونم  تعریفش کنم امشب یا نه ؟😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم منو تگ کن شب

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

اگه کامل گفتی یه خوشگل لایکم کنه❤️

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

آرهههحالا تاپیک زدی تگ کن کنجکاو شدم🥲😂🎀

عزیز دلم خیلی جذابه راستش داستان واقعا خنده داره 

ولی من یه جورایی حوصله توضیح دادن به کارگاهان سایت و توهین این حرفارو ندارم 

آرهههحالا تاپیک زدی تگ کن کنجکاو شدم🥲😂🎀

ولی بازم میگم که اصلا مهم نیستن این ادما و هدفی که براش تاپیک زدم مهم تره 

حتی یک نفر هم باور کنه من به اون یک نفر کمک کردم

عزیز دلم خیلی جذابه راستش داستان واقعا خنده داره ولی من یه جورایی حوصله توضیح دادن به کارگاهان سایت ...

کاراگاها رو ک ولش... تو هر تاپیکی ۲۰۰ تا کاراگاه پیدا میشه

جا قیافه یکم رو ذات خرابتون کار کنید.🎭