2777
2789
عنوان

سینگلی خوبه یا رل

101 بازدید | 16 پست

میشه نظرتون بگین اونایی که سینگلن راضی هستین یا اونایی که رلن من خودم‌سینگلی بیشتر میپسندم واقعا تو رابطه بودن خیلی رو ادم فشار میزاره همش طرفت بهت گیر بده نمیدونم‌تو‌فکرت درگیر باشع که اره الان داره بهت خیانت میشه یانه من که میخوام‌کات این رابطه سه ساله رو دیگه نمیکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر دوش رو میپیندم، فعلا سینگلم و خب حالم خوبه، ولی از رل داشتن هم خوشم میاد، منتهی هنوز نه آدمش رو پیدا کردم و نه احساس آمادگی دارم برای مسئولیت یه رابطه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بنظرم رل بودن سخته اما نامزد داشتن باحاله😂🎀

خب طرفم هی میگه اره میام خواستگاریت ولی انگار نه انگار همشم هم بایسری از رفتاراش رو مخم‌میره مثلا تو گروه ها گپ با دخترا حرف میزنه

من هر دوش رو میپیندم، فعلا سینگلم و خب حالم خوبه، ولی از را داشتن هم خوشم میاد، منتهی هنوز نه آدمش ر ...

رل داشتن خوبه اما با ادمش نه کسی که بیاد گند بزنه به روحیاتت

رل داشتن خوبه اما با ادمش نه کسی که بیاد گند بزنه به روحیاتت

اوهوم، منم برای همین کلا گذاشتم برای وقتی آدمش رو پیدا کردم، واقعا از زخم خوردن از آدم های اشتباه خوشم نمیاد، روحم طاقتش رو نداره

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

رلم راضیم 

با آدم درست در زمان درست خیلی هم عالیه 

ما که باهم بزرگ شدیم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خب طرفم هی میگه اره میام خواستگاریت ولی انگار نه انگار همشم هم بایسری از رفتاراش رو مخم‌میره مثلا تو ...

خب میگم رل داشتن ب درد نمیخوره

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

اوهوم، منم برای همین کلا گذاشتم برای وقتی آدمش رو پیدا کردم، واقعا از زخم خوردن از آدم های اشتباه خو ...

من الان تو این مرحله هستم و میخوام تمومش کنم با تمام علاقه ای که بهش دارم چون واقعا خسته شدم مثلا کاری که انجام بدم اشتباهه ولی اگه همون  کارو خودش انجام بده درسته

من الان تو این مرحله هستم و میخوام تمومش کنم با تمام علاقه ای که بهش دارم چون واقعا خسته شدم مثلا کا ...

اوف، از این موردا، اگر واقعا برات آسیب زنندست تمومش کن، الان رل هستید، چند وقت دیگه اگر جدی شد بعضی چیزا رو نمیشه تحمل کرد، بعضی مردا واقعا آدم رو پیر میکنن

اوف، از این موردا، اگر واقعا برات آسیب زنندست تمومش کن، الان را هستید، چند وقت دیگه اگر جدی شد بعضی ...

همش‌میگه‌ اره دخترا دنبالمم اراده کنم میان سمتم بعد همش یجورایی تو این رابطع همش از نقطه ضعفم سو استفاده میکنه بر علیه خودم

همش‌میگه‌ اره دخترا دنبالمم اراده کنم میان سمتم بعد همش یجورایی تو این رابطع همش از نقطه ضعفم سو است ...

خب پس با یه آدم سمی طرفی دیگه ، من بودم بار اول که می‌گفت بقیه میان طرفم یه مقابله به مثل ضعیف میکردم ولی بار بعد ساکت میموندم و پرونده ی این مرد بسته میشد، خودم شخصا واقعا برام مهمه طرف مقابل چطور باهام رفتار میکنه، راستش مردی که از نقطه ضعفم همش استفاده کنه واضحا نمیتونه تکیه گاه من باشه ، برای من این آدم کنسله ، میخوای باهاش چیکار کنی حالا؟ با هم قبلاً راجب این رفتارهاش صحبت کردید؟