2777
2789

تصمیم گرفتم هر موقع همسرم سرم داد و بیداد میکنه و من ناراحت میشم قهر نکنم مثه خودش بزنم به داد و بیداد تا بدونه که منم بلدم منم میتونم مثه خودش سر هر موضوعی که باب میلم نیست داد بزنم ولی تحمل میکنم

تصمیم گرفتم وقتی حق باهامه از خودم دفاع کنم قهر نکنم

تصمیم گرفتم مثه خودش ناراحتی طرف مقابلم برام مهم نباشه روح و روان خودمو ترجیه بدم به افکار بقیه

تصمیم گرفتم قهر کردناش برام مهم نباشه و دوست داشتنم باعث نشه که هر بار از عربده هایی که سرم میزنه بگذرم

داد بزنه داد میزنم قهر کنه من بدتر قهر میکنم باید یاد بگیره خشمشو کنترل کنه پنج سال صبوری کردم که بهتر بشه بهتر که نشد بدتر و پررو ترم شد

این راه اخریه که خودش باعث شد انتخاب کنم من خیلی صبر کردم ولی خودشو درست نکرد از امروز فقط مقابله به مثل میکنم باهاش

نظرتون چیه؟!

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
کاملا راه درستهچرا داد میزنه؟

سر هر چیزی که عصبیش میکنه داد میزنه

یکم تلاش نمیکنه که خشمشو کنترل کنه

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.