2777
2789

منم هرجامیرم یه بنرجوون زده خدابه خانواده هاشون صبربده فوت عزیزبخصوص جوون خیلی سخته من پارسال پدرم فوت شده این ماه اولین سالش میشه هنوزنتونستم خودموقانع کنم💔

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
منم هرجامیرم یه بنرجوون زده خدابه خانواده هاشون صبربده فوت عزیزبخصوص جوون خیلی سخته من پارسال پدرم ف ...

عزیزم خیلی سخته..

ولی من اگه عزیزانم فوت بشن اینجوری خودم رو قانع میکنم که همه ی ما مال رفتنیم و به زودی ما هم زمانمون تموم میشه و می‌میریم و میریم پیششون

پیرینسس🎀🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی سخته..ولی من اگه عزیزانم فوت بشن اینجوری خودم رو قانع میکنم که همه ی ما مال رفتنیم و به ز ...

اره دقیقاخیلی ازادمای دورم ازدس دادم ولی فوت پدرم خیلی روی من تاثیربدی داشت اره دقیقاهمه رفتنی هستیم چه خوبه ازادم به خوبی یادبشه

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

منم پدرم یه ماهه فوت شده هر روز میرم سر خاک کلی آگهی میبینم بقدری جای خالیش سخته ک فقط آرزوم اینه خدا از گناهان من بگذره و مرگ برام قسمت کنه برم پیش بابام همین هیچ آرزویی ندارم