2777
2789
عنوان

ترسیدن از گربه

590 بازدید | 74 پست

خانوما کسی هست مثل من از گربه بترسه؟ 

با اینکه سعی میکنم نترسم و عکساشونم میبینم بامزه هستن ولی تا یه گربه خیابون میبینم وحشت میکنم اگه سمتم بیاد که هیچی و فرار میکنم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من خیلی دوسشون دارم ولی اینکه بترسی دست خودت نیست فوبیاست ولی اینکه یه وقت نمی‌دونم به حیوون سنگی چیزی پرت کنی یا سعی کنی بترسونیش اینا واقعاً درک نمی‌کنم

منم خیلی از گربه میترسم وقتی نزدیکم میشن بدنم میلرزه

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

منم میترسم 

فکر کن با چه ابهتی دارم راه میرم کافیه گربه بیاد سمتم یا اصلا ببینم کلا یکی دیگه میشم😂😂

من یه کاربر خاموش بودم که حالا روشن شده☺آرامش سهم قلبیست که در تصرف خداست👌