2777
2789
عزیزم من دو هفته پیش از پاپ‌مارت دبی برای یکی از بچه‌های نزدیکان خریدم ۱۴۰ درهم که میشه ۳.۸۰۰

شما خودتون خریدید دیگه

وقتی فروشنده میاره کلی روش سود و مالیات میکشه نزدیک پنج تومن درمیاد تو ایران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن فک کن شنودبزارتوعروسک براچی مگه توخونواده های ایرانی چه حرفای مهمی ردوبدل میشه ک میخان شنودکنن ...

😐😐حالا فک کن چقدر هزینه اش میشه! تو هر عروسک بیان یدونه شنود و دوربین بزارن

اصلا به بچه بگی خندش میگیره

شما خودتون خریدید دیگهوقتی فروشنده میاره کلی روش سود و مالیات میکشه نزدیک پنج تومن درمیاد تو ایران

اره اگه بخواد اینکارو بکنه خیلی سود روش میاد

بهترین راه آنلاین شاپه که کمترین سود رو داره

😐😐حالا فک کن چقدر هزینه اش میشه! تو هر عروسک بیان یدونه شنود و دوربین بزارناصلا به بچه بگی خندش می ...

😂😂😂😂😂😂😂😂مثلم میخان بیشتر ترندبشه مردم بیشترسمتش برن اینطوری میگن ک شنود داره جن داره ولمون کن بابا ی عروسک ک دو روز دیگه میندازنش سطل اشغال جن کنن توش😂

چی بگم خداروشکریکی دوبارکلیپشودیدم این عروسکم مث نهنگ ابی بودچی بودمردم خودکشی کردن براش یه مدت مدمی ...

اگر اصله .گرونه .توش هم چیزی هست .که گرونه .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

عزیزم یه کلیپ دیدم که وقتی عروسک لبوبو رو تو شکمشو باز میکنه یه شنود دراورد و چشماشم توش دوربین کار ...

پس چرا جلوی فروششو نمیگیرن اگه اینجوریه

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀