2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زشتی ؟ دلیلت چیه که میگی زشتم ؟ فتحعلی اویسی یادته چقدر زشت بود . ولی همه عاشقش بودن . چون خودش ...

این دیگه  چه مثالی بودش اخه یع مرده گنده ی پیرو با یه دختر نانازی مقایسه میکنی 

بسم الله اصلا از کجا به فکرت رسید

جای اون سیا پوست ها بودی چی 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

منم دلم میخواد چهرم زیباتر باشه ولی وقتی یادم میوفته اگه زیباتر بشم انسانا اعم از زن و مرد فقط بخاطر ظاهرم میان سمتم و دوست داشتنشون سطحی میشه دیگه دلم نمیخواد برای زیبایی بیشتر تلاش کنم 

دوست دارم آدما عاشق روحم بشن تا جسمم ‌(:

البته زیبایی جسم تا حدی خوبه مثل تمیز و مرتب بودن، سلامتی و غیره.. 🥲🤝🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

این دیگه چه مثالی بودش اخه یع مرده گنده ی پیرو با یه دختر نانازی مقایسه میکنی بسم الله اصلا از کجا ...

میخواستم یکیو مثال بزنم که همه بشناسنش . پیر باشه . ظاهرا از نظر خیلی ها زشت بوده . ولی با این همه خیلیا دوستش داشتن . پس یه دختر کم سن و سال اصلا حق نداره فکر کنه زشته . 

والا من رو یکی از این سیاه پوستا کراش زده بودم😂

🤣🤣🤣🤣🤣

بعضی هاشون قشنگن

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بزن لوکادیااون خیلی خوب بود کراشم بود😂😂

بزار بزنم ببینم🤣

بزن لوکادیااون خیلی خوب بود کراشم بود😂😂

آقا چرا لبش هم قد منه🤣🤣