2777
2789

هر وقت پول دستمون باشه 

چون خیلی تاثیر داره واقا خونه رو تمیز و نو میکنه یه دست رنگ تر و تمیز  

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8ساله دست نزدیم..البت ک دوتا بچه داریم اگه درست هم بگنیم باز خراب میکنن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اگه خونه خودتونه کمپارس یا کاغذ دیواری خیلی خوبه. من کاغذ دیواری کردم خیلی خوبه. کمپارس هم کردم خییی ...

کاغذ دیواری بنظرم خیلی قدیمی شده دیگه رنگ خیلی شیک تره و ساده تر

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

کاغذ دیواری بنظرم خیلی قدیمی شده دیگه رنگ خیلی شیک تره و ساده تر

کاغذ دیواری ساده زدم رنگش کرمی روشن مایل به سفیده یکم هم زر زری، خیلی خوشگل شده. 

بنظرم رنگ خیلی دردسر داره. البته کاغذ دیواری بکنی هم اگه خونت شمال باشه رطوبت خرابش می‌کنه. اون خونه ای که من کاغذ دیواری کردم چون رطوبتش خیلی زیاده بعد از ۴ سال گوشه های کاغذ دیواری باز شده باید چسب بزنم.