2777
2789
عنوان

مهاجرت برای کار به قم یا اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست
دورم از تهران خیلی. یه شهر کوچیک

خب پس نگین چه شرایطی!! شما شرایط کار کردن شهرهای دیگ نداری ،همون شهرتون بهترین انتخاب هس یه کاری پیدا کن مشغول بشو یا کارهای خونگی کوچیک انتخاب کن براساس شرایطت داخل خونه کاری استارت بزن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خواهر من اصفهان زندگی میکنهخیلی بهش سخت میگذرهاصلا هم کم پول نرو

مجرد هستن؟چجور جایی کار میکنن؟مشکلم اینه هیچوقت پولدار نمیشم که رهن خونه داشته باشم مثلا...

ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس نگین چه شرایطی!! شما شرایط کار کردن شهرهای دیگ نداری ،همون شهرتون بهترین انتخاب هس یه کاری پید ...

منطورم اینه کار سنگین نمیتونم یا تایم زیاد سرکار باشم. اگر شهر خودم کار بود که ...

ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

اقا بودی ۱۰۰درصد اصفهان

کارخونه و کارگاه و منطقه صنعتی خیلی زیاد داره برای همین کسی زیاد بیکار نیست

ولی شرابط کار برای خانم ها متفاوت تره کار کمتره براشون

اصفهان شهر گرونتریه نسبت به قم خرج زندگی و مخارج

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منطورم اینه کار سنگین نمیتونم یا تایم زیاد سرکار باشم. اگر شهر خودم کار بود که ...

کارخونگی الان حرف اول درامد زدایی برای خانم ها میزنه چون مهارت ها تجربه هاش بدست میاری صاحب کار شغل میشی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اقا بودی ۱۰۰درصد اصفهانکارخونه و کارگاه و منطقه صنعتی خیلی زیاد داره برای همین کسی زیاد بیکار نیستول ...

شما میدونید چه کارهایی هست که به صرفه اس برا خانم ها در همین کارگاه ها مثلا؟ من دنبال چه مدل کاری باشم؟

اره مجردهمزون خیاطی کار میکنهچقدر پول داری تا بهت بگم

چقدر درامد و خرج و مخارجشونه؟ عذر میخوام چقدر میتونن پس انداز کن در یه ماه؟

۱۵ تومن 

شما میدونید چه کارهایی هست که به صرفه اس برا خانم ها در همین کارگاه ها مثلا؟ من دنبال چه مدل کاری با ...

باید بیایی اول مکان و خوابگاه و جای خواب پیدا کنی بعد کازگاه

تا هزینه کرایه زیاد ندی

کارگاه های زنونه حقوقشون کمه و اکثرا تولیدی هستن و مهارت خاصی میخوان

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چقدر درامد و خرج و مخارجشونه؟ عذر میخوام چقدر میتونن پس انداز کن در یه ماه؟ ۱۵ تومن

من خاهرم ی مدت خوابگاه بود

ی سالم هم خونه بود

پس انداز؟؟بخور و نمیر زندگی میکرد

بمون ی کم بیشترش کن پس اندازتو ..اصلا کم پول نرو

تو دیوار قیمت همخونه رو نگاه کن

من خاهرم ی مدت خوابگاه بودی سالم هم خونه بودپس انداز؟؟بخور و نمیر زندگی میکردبمون ی کم بیشترش کن پس ...

اخی...

یه نفر هست، دوستم معرفی کرده. قم هستن.میگه خانمه رهن داره. اگر میخوای باهاش خونه بگیری . تو کرایه رو بده. نظر شما چیه؟ 

اخی...یه نفر هست، دوستم معرفی کرده. قم هستن.میگه خانمه رهن داره. اگر میخوای باهاش خونه بگیری . تو کر ...

خیلی خوبه خواهرمم همین کارو کرده بود

فک کنم ۳ت اجاره میداد

فقط ببین خونه محدوده کاری ک میخایی هست یا ن

ببین جایی هست ک مرتب سرویس های شرکت میانو میرن

خیلی خوبه خواهرمم همین کارو کرده بودفک کنم ۳ت اجاره میدادفقط ببین خونه محدوده کاری ک میخایی هست یا ن ...

باشه ممنون عزیزم .

الان بنظر شما قم از اصفهان بهتره برا خانم؟