2777
2789

اومدم تجربم رو از یک محصول گفتم، نه آدرس پیج دادم و نه گفتم به نتیجه ی دلخواهم رسیدم. فقط گفتم خودم احساس می کنم یذره تغییر کردم ولی اون تغییر، در حدی نیست که بخوام دلمو خوش کنم. طرف سریع میاد برچسب تبلیغ کردن میچسبونه. چند وقت پیش که بازم از تجربم گفتم و اون جا هم اسم پیج رو نذاشته بودم و حتی گفتم به هدفی می خواستم نرسیدم، طرف اومده میگه تو درصد گرفتی که بیای تبلیغ کنی، آخه لامصب من اگه درصد تبلیغ گرفته بودم باید بیام اول بگم نتیجه گرفتم کاملا، یا عکس فتوشاپ شده بزارم و همچنین اسم پیج رو در پستم بیارم. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

متاسفانه بعضی ها تا نزنن تو ذوق آدم زندگی براشون زندگی نمیشه 

میخواستم چندروز دیگه عکس لبوبومو بزارم تاپیک پربازدید نظرا کاربر هارو که دیدم گفتم ولش کن همه میان میزنن تو ذوقم اصلا نمیشه اینجا از خوشی هات بگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رفتارش بد بود

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

متاسفانه بعضی ها تا نزنن تو ذوق آدم زندگی براشون زندگی نمیشه

اومدم تجربم رو گفتم که تهش بگم برخلاف تبلیغی که از این محصول میشه، اونقدر خوب نیست

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

والا همینه 

تازه از خوشیت هم بگی میشه فخر فروشی 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

اگه تایپک میزاری باید جنبه همه حرفارو داشته باشی

یعنی طرف اینقدر نباید عقلش کار کنه کسی که میخواد محصولی رو تبلیغ کنه، حتما میگه که من از این محصول نتیجه گرفتم و آدرس و شماره ی اون فروشگاه رو هم میده

چون اینجا خیلیا تبلیغ می‌کنن 

من قشنگ از پروفایل و تاپیکای طرف میفهمم تبلیغه یا نه

معمولا تاپیکاشون عنوانش به صورت تک کلمه ای هست

مثلا نوشته : ضدآفتاب

بعد تو موضوعش اینه ی ضد آفتاب خوب بهم معرفی کنید

بعد همون همکارای تبلیغ کنندش میان مثلا مینوسن فلان ضد آفتاب

دیگه بقیه کاربرا ترغیب میشن بخرن

🤎🧸

اینجا کلا نظرات مخالفه یا حرفی میزنن که کلا پشیمونت کنن یا بچزوننت

چیزیی هم با عنوان احترام به عقاید و احترام به شخص معنی نداره

نی نی سایت است دیگر 

از وقتی افتاده دست بچه ها داغون ترم شده🙁

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
چون اینجا خیلیا تبلیغ می‌کنن من قشنگ از پروفایل و تاپیکای طرف میفهمم تبلیغه یا نهمعمولا تاپیکاشون عن ...

بله اینو میدونم ولی خنگ هم باشی میفهمی هدف من تبلیغ نیست، من لوسیون لیفت بینی گرفتم که چند وقتیه پیج های اینستاگرامی ادعا می کنن مثل عمل کار میکنه، منم خریدمش، استفاده کردم و نتیجه ای که می خواستم رو نگرفتم. بعد با اینکه میگم از این محصول نتیجه نگرفتم و اسم برند محصول و پیجی که ازش خرید کردم رو نیاوردم، طرف اومده میگه تبلیغ کردی، جدیدا مد شده کسی که میخواد محصولی رو تبلیغ کنه، از اون محصول بد میگه؟