بعد ازدواجم پرونده ام موند شهر خودم الان میتونم برم بگیرم بیارم شهر خودم امتحان هاشو پاش کنم زنگ زدم مدرسه خودمون گفتن میدیم پرنده ارو ولی نمیدونم اینجا مدارس بزرگسالان قبول میکنه یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب کیبوردشه خانم معلم به جای مسخره کردن اگه میدونی جوابشو بده خیلی شماها بامزه این خبر دارین که؟
کسی از تو نظر خواسست .هر وقت اسمتو تگ کردم بیا نظر بذه .الانم برو ظرفهای نهارتو بشور و پوشک بوگندوی بچتو عوض کن ..هر وقت گفتم لنگه دمپایی بپر وسط 🤣😂
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!