2777
2789

بعد ازدواجم پرونده ام موند شهر خودم الان میتونم برم بگیرم بیارم شهر خودم امتحان هاشو پاش کنم زنگ زدم مدرسه خودمون گفتن میدیم پرنده ارو ولی نمیدونم اینجا مدارس بزرگسالان قبول میکنه یا نه

من کتاب تستام رو به قیمت پایین میفروشم

جزوه و بعضی کتاب هام رو هم هدیه میدم💝

لطفا اگه قصد خرید دارید تلگرام به این آیدی پیام بدید براتون عکس کتاب ها رو بفرستم

Ahp_12345

اگر کسی رو میشناسید وضع مالی خوبی ندارد هم لطفاً اطلاع بدید بهش صحبت کنیم من تخفیف بیشتری بدم🙏🏻

حاجی پرنده چیه؟

عنوان رو میگم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم پرنده تو بتونی بگیری از مدرسه و بعداً هم بتونی چیزی  پاش کنی یا نه ؟!فقط حواست باشه نوک نزنه و چنگال نکشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

آره قبول میکنن 

مدرسه بزرگسالان همه رو قبول میکنن تو یه سال دوتا کلاستو میتونی بگیری فقط امتحان میدی 

ولی چرا بزرگسالان؟ همون مدرسه معمولی برو بهتره 

من پشیمونم بزرگسالان رفتم

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

نمی‌دونم پرنده تو بتونی بگیری از مدرسه و بعداً هم بتونی چیزی پاش کنی یا نه ؟!فقط حواست باشه نوک نزن ...

خب کیبوردشه خانم معلم 

به جای مسخره کردن اگه میدونی جوابشو بده 

خیلی شماها بامزه این خبر دارین که؟

خب کیبوردشه خانم معلم به جای مسخره کردن اگه میدونی جوابشو بده خیلی شماها بامزه این خبر دارین که؟

اخه من نمیخوام برم درس بخونم که من تجدیدی دارم برا دیپلمم میخوام اونارو پاس کنم خب میگن اونجا خیلی آسون میگیرن سوالا رو قبلش میدن بخونی بعد بری امتحان بدی و اینا

دوتا کلاستو میتونی بگیری یعنی چی

مثلاً اگه دهمتو تموم کرده باشی 

امسال میری یازدهم و دوازدهم به امتحان ازت میگیرن مثل بقیه تو مدرسه های عادی آخرین امتحانم مثل بقیه میشه تابستون 

بعد تو یه سال هم یازده رو میگیری هم دوازده 

خیلی خوبه 

اخه من نمیخوام برم درس بخونم که من تجدیدی دارم برا دیپلمم میخوام اونارو پاس کنم خب میگن اونجا خیلی آ ...

کلاس چندمی؟

اگه تجدیدی داری و درست خوب نیست به رشته آسون برات انتخاب میکنن 

مثلاً من تجدیدی نداشتم ولی نمره هام کم بود خیلی 

بهم گفت کشاورزی برو یا مدیریت بازرگانی منم مدیریت بازرگانی رفتم اگه دانشگاه نمیخوای بری یه رشته انتخاب کن دیپلمتم بگیر 

سوالاشم خیلی آسون میگیرن قبلش بهت جزوه میدن همه سوالای امتحان داخلش هست حتی میتونی جزوه رو ببری سر جلسه امتحان ببینی و جوابو بنویسی 

البته زیاد سخت نمیگیرن بعضی معلمان پاین حتی جوابم بهت میگنو جزوه رو هم ببینن چیزی نمیگن 

ولی بعضیا جزوه رو میگیرن بداخلاقن توهم حواست باشه ببین سالای بالاترت پیش می راحتن و پیش کی مخفی کاری میکنن چون اونا چندجلسع امتحان دادن بلدن توهم یاد میگیری 

کلاس چندمی؟اگه تجدیدی داری و درست خوب نیست به رشته آسون برات انتخاب میکنن مثلاً من تجدیدی نداشتم ولی ...

عزیزم من کلا دوازدهم رو تموم کردم رشته ام انسانی بود ولی هم سال دهم هم یازدهم هم دوازدهم تجدیدی دارم