2777
2789

سیاست  داشته  باشه   زیاد بهش گیر نده  مردا  از کنترل شدن به  شدت متنفرن  و فاصله می گیرن ازت 

وقتی از سرکار میاد ۲ ساعت باهاش حرف نزن مغزش هندل کنه براش چای ببر و یه چیز خونگی براش درست کن 

اصلا درباره کاراش فضولی  و سوال  پیچش نکن 

پیش خانواده شوهرت با سیاست  رفتار کن و چرب زبونی کن مطمئن باش وقتی خودت نباشی خانواده شوهرت ازت پیشش تعریف می کنن و رو شوهرت خیلی تاثیر داره 

حتما به خودت برس و همیشه چیتان پیتان کن تو خونه برو پیاده روی و ورزش یه جور نشون بده انگار تو هم سرت شلوغه 

و اصلا غر نزن مردا از غر زدن  متنفرن 

همیشه لبخند داشته  باش و از کسی پیشش صحبت نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن منبع مشکلو پیدا کنی مثلا میگی دروغ میگی ببین مشکل از کجاس تجربه خودم ...من اوایل ازدواجم سر موضوعاتی که اصلا هم برام مهم نبود همسرم بهم دروغ میگف به مرور که دقت کردم دیدم چون خونوادش برای همه چیز بهش گیر میدادن و بازخواستش میکردن مجبور میشد دروغ بگه و این شده بود اخلاقش. دیگه من اشتباه اونا رو نکردم زیاد پیگیر کاراش نشدم یا مثلا یکی دو بار از بقیه براش مثال زدم که فلانی واسه کارای کوچیک داره  دروغ میگه کاری میکنه که هیچ کس باورش نداشته باشه.همیشه هم سعی میکردم وقتی کنارم بود در رابطه با دوستم یا فامیلم بگم من همیشه حرف راستو میزنم‌ اگه طرف ناراحت میشه بره یه لیوان آب خنک بخوره به من چه😂حالا هر چیزی میشه مو به مو فقط به من میگه